Dünyanın ilk akıllı ve animasyonlu sırt çantası PIX ile tanışın!

0
444 Okunma
PIX akıllı ve animasyonlu sırt çantası ile kendi tasarımınızı yaratın!

PIX  adındaki dünyanın ilk akıllı ve animasyonlu sırt çantası ile sırtınızda, istediğiniz tasarıma sahip olabilecek hareketli bir  ekran taşıdığınızı düşünebilirsiniz!   Bu sırt çantası, bir iOS ve Android uygulaması aracılığıyla senkronize edilen; resim, zaman, hava durumu ve mobil bildirimler gibi diğer widget’ları da görüntüleyebiliyor. Ayrıca, Tetris ve Snake gibi oynanabilir 8 bitlik oyunlar oynanabiliyor.

PIX ile kendi tasarımınızı yaratın!

Mobil cihazımızdaki PIX uygulamasını kullanarak, bu sırt çantamızın görüntüsüne istediğimiz şekilde müdahale edebiliyoruz. Zaman, hava durumu, cep telefonu bildirimleri ve daha fazlasını PIX’in widget’larıyla görüntüleyebiliyoruz.

PIX akıllı ve animasyonlu sırt çantası ile kendi tasarımınızı yaratın

 

PIX’in, insanların günlük yaşamlarına getirdiği eğlence faktörünü inanılmaz keyifli! PIX, birçok farklı durumda yardımcı olmak için kişiselleştirilebilir kişisel bir ekran olarak kullanılabiliyor. Havalimanında bir kişiyle tanışmak, bisikletçiler için dönüşleri ve durakları göstermek, eski okul video oyunlarını oynamak ve çok daha fazlası!

Bisiklet kullanıcıları için üründe özel bir ek parat bulunuyor. Ürün paketinin içinde gelen bu aparat ile dönüş sinyallerini görüntülemek ve işaretleri durdurmak için Bluetooth aracılığıyla sırt çantasıyla senkronize edilebiliyoruz.

Biraz da PIX sırt çantasının iç yapısını inceleyelim. Çantada dizüstü bilgisayarlarımız, tabletlerimiz ve diğer eşyalarımız, pasaportlarımız ve para gibi değerli eşyalarımız için küçük gizli bölmelerle birlikte birkaç ayrı bölme sunuluyor. Ayrıca çanta, suya ve darbelere  inanılmaz dayanıklı bir tasarıma sahip! Bu nedenle, yanlışlıkla düşürmelerde veya çarpmalarda kolayca zarar görmüyor.Görünüşe göre; Kickstarter’da finanse edilen dünyanın  ilk akıllı animasyonlu sırt çantasına  çok yakında sahip olabilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz