En iyi yılbaşı temalı film önerileri

0
578 Okunma

Her sene heyecanla ve kalabalık sofralarda kutlanana yılbaşı, bu sene koronavirüs sebebi ile daha sakin geçecek. Etkinliklerin ve toplu organizasyonların yasak olduğu bir yılbaşı tatili bizleri bekliyor. Evde geçireceğimiz bu günleri önden planlayarak ailemiz ile nasıl daha etkin vakit geçireceğimizi ve hazırlıklarımızı tamamlayabilirsiniz. Çeşitli oyunlar, programlar veya yemek listeleriniz hazırsa biz de akşamlarınıza yılbaşı neşesini getirecek film önerilerini sizler için hazırladık. Çocuklarınızla, ailecek veya eşinizle izleyebileceğiniz 5 adet yılbaşı temalı film önerilerimizden siz de kendi listenizi oluşturabilirsiniz.

Yılbaşı temalı film önerileri

ŞAHANE HAYAT (1946)

İlk sırayı eski filmlerden birine veriyoruz. 1946 yapımı öğretici film niteliğinde. Frank Capra‘nın yönetmenliğini yaptığı Şahane Hayat’ın 5 Oscar adaylığı 6 farklı ödülü var. İflasın eşiğinde olan intihar eşliğinde olan işadamı George Bailey, Noel gecesi köprünün kenarında yaşamına son vermek üzeredir ve bu sırada Clarence ile tanışır. George’un intiharını engellemek için küçük bir oyun oynamaya karar veren Clarence, George’a hayatındaki insanların onunla tanışmasaydı neler yaşayacağını gösterir.

ÇILGIN AİLE YILBAŞI TATİLİNDE (1989)

1989 yapımı film de Komedyen Chevy Chase’in yer aldıyor. Noel gecelerine önem veren Clark, her şeyi mükemmel organize etmeye çalışsa da bir takım aksilik yaşıyor. Noel havasını evinize taşıyacak Çılgın Aile Yılbaşı Tatili’nde bol kahkahalı bu maceraya siz de ortak olabilirsiniz.

Harry Sally ile Tanışınca (1989)

Romantik komedi tadında bu film yılbaşı klasiklerinden. Meg Ryan ve Billy Crystal‘ın başrolleri paylaştığı filmde Harry Sally‘nin hikayesini ekranlara yansıtıyor. Bir yılbaşı gecesinde mutlu son ile biten bu filmi sizde eşinizle izleyebilirsiniz.

Babam Söz Verdi (1996)

Yılbaşı gecesi ailece oturup keyifle izleyeceğiniz bir film Babam Söz Verdi. İşleri başından aşkın bir babanın, çocuğunun kuşak merasimini kaçırması ile başlıyor. Babasını affetmek için bir hediye isteyen Jamie, oldukça popüler bir tercih yapıyor. Oyuncağı almaya çalışırken yaşanan maceralar ile siz de bu keyfe ailecek ortak olabilirsiniz.

Kutup Ekspresi (2004)

 

Kutup Ekspresi bir animasyon. Yılbaşında ailece izlenebilecek yapımlar arasında tercih edilebilir. Tom Hanks‘in seslendirdiği filmde, daha önce kötü bir yılbaşı geçirmiş olan çocuğun bir Noel Baba’yla tren turunu anlatılıyor. Özellikle çocuklarınızın bayılacağı bu yapım ile keyifli bir yılbaşı geçirebilirsiniz.

Siz de bu yılbaşında film izleyerek Noel heyecanını evinize taşıyabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz