Goldmaster Tea Master çay makinesini denedik

0
435 Okunma

Pandemi nedeniyle evde daha çok vakit geçirdiğimiz bugünlerde, sabah saatleri ve günün genelinde herkesin çay tüketimi arttı. Bu tüketimde hem lezzeti artıracak hem de daha pratik bir çay demleme imkanı sunan Goldmaster IN-6301 Tea Master çay makinesini inceledik.

Goldmaster IN-6301 Tea Master çay makinesi incelemesi

Uygun fiyatlı ve gündelik hayatta oldukça kullanışlı olabilecek Goldmaster IN-6301 Tea Master çay makinesi ile daha pratik ve hızlı bir şekilde çay yaptık. 1 litre paslanmaz çelik demliği ile çay tiryakilerinin gözdesi olacak bu ürüne gelin  yakından bakalım.

Goldmaster IN-6301 Tea Master modeline bu linkten ulaşabiliirsiniz.

Tea Master, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile aslında klasik çaydanlıklarda sıkça karşılaşılan bu sorunu kendiliğinden çözüyor. 2200W yüksek enerji ile çalışan çaydanlık yüksek performans sunarken, 360 derece dönmeyi sağlayan enerji iletim tabanı da hareket konforunu üst düzeye çıkarıyor.

Uygun fiyatlı çay makinesi, damlatma yapmayan ağız tasarımı, 1 litre paslanmaz çelik demlik ve 1.7 litre sıcak su haznesine sahip. Ayrıca  belli bir süre çay alınmadığı zamanlarda otomatik sıcak tutma ve kaynatma özelliklerini de bünyesinde barındırıyor.

Goldmaster IN-6301 Tea Master modeline bu linkten ulaşabiliirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz