En popüler fitness teknolojileri!

1
98 Okunma

Her geçen gün artan spor ve sağlık odaklı teknolojiler insanların istedikleri sağlık hedefine ulaşmasına yardımcı oluyor. Yapılan anketler birçok insanın teknolojik ürünlerle motive olduğunu gösteriyor. İngiltere’de yapılan bir anket de bunlardan biri. Ankete katılanlar bize popüler fitness teknolojileri hakkında ipuçları verdi. Katılımcıların yüzde 34’ünün fitness takip cihazlarıyla yüzde 26’sının ise akıllı saatlerle daha verimli spor yaptığı ortaya çıktı.

Söz konusu anket İngiltere’de yapılsa bile sonuçlar tüm dünyada hemen hemen aynı. Ülkemizde de hem takip cihazları hem de akıllı saatler aktif ve yoğun olarak kullanılıyor. 

En popüler fitness teknolojileri tabiki yalnızca bu ikili ile sınırlı değil. Bunların yanında yemek planlama uygulamaları da oldukça popüler. İnsanlar buradaki önerilere göre öğün planı yapıyor ya da planını buradan düzenleyerek motive oluyor. Çoğu zaman adım saymak için akıllı telefonumuzdaki teknolojiden bile faydalanıyoruz. Adımlarımızı takip etmek hepimiz için farklı bir motive kaynağı. Aynı zamanda kaç kalori yaktığını takip eden cihazlar da önemli bir kullanıcı kitlesine sahip. 

Günümüzde fitness teknolojiden ayrı düşünülemez durumda. Bu doğrultuda en popüler fitness teknolojileri de her geçen yıl artacaktır. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.

1 Yorum

  1. Kalori alımını vücut ısısından otomatik hesaplayan saatler %89 doğruluk payı olduğu iddia eden “Healbe Gobe” kol saati var.Otomatik kalori alımını hesap eden hangi marka modele güvenebilirsiniz öneriniz var mı acaba???Böyle bi saate ihtiyacım var.Tek tek kalori hesabı pek mümkün olmuyor yapılan her yemeğin. Yardımcı olursanız sevinirim. Kalori alım ve yakımını hesabı yanında tere mumkunse suya dayanıklı olmasi dışında pek birsey istemiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz