En portatif çamaşır makinesi Sonic Soak ile tanışın!

0
464 Okunma
Sonic Soak
Sonic Soak

Çamaşır yıkamayı çoğumuz sevmeyiz; ancak kıyafetlerimiz tek kullanımlık şeyler olmadığı için, çamaşır makinesi her zaman büyük bir ihtiyaç. Sonic Soak bunu göz önünde bulundurarak tasarlanmış, her yerde rahatlıkla kullanabileceğimiz küçük, portatif bir çamaşır makinesi.

Sonic Soak,  su kullanmaktan ziyade, kıyafetlerimizi temizlemek için ses dalgaları kullanıyor.Diş fırçalarınızı, mücevherlerinizi, meyve ve sebzelerini ve aklınıza gelen bir çok şeyi temizleyebilirsiniz. Bu çamaşır makinesi eşyalarımızı temizlerken için aynı zamanda ultrason teknolojisinden yararlanıyor. Cihaz, su ile temas ederek, kirleri temizleyen küçük basınçlı kabarcıklar oluşturan yüksek frekanslı ses dalgaları yayarak çalışıyor.

Sonic Soak özellikleri ve fiyatı!

Sonic Soak’ın çalışma prensipbi şu şekilde: 10,5 cm x 3.5 cm ölçülerindeki bir paslanmaz çelik silindir, ultrason dalgalarını yayıyor. Sadece bir miktar deterjanla dolu bir küvete yerleştirilir. Bir duvar prizine bağlı bir üniteye bağlanıyor ve saniyede 50.000 ultrasonik titreşim yayıyor.

Cihazın kirli çamaşırlarınızı temizlemenin ötesine geçen uygulamaları var. Ayrıca diş fırçaları, traş makineleri, biberonlar, emzikler, gümüş eşya, oyuncak, alet, gözlük, mücevherat, tabak, meyve ve sebze gibi hijyen malzemelerini de temizleyebiliyor. Ayrıca, bir çamaşır makinesinin kullandığı suyun% 2’sini kullanarak çalışıyor.

Ürün geçen yıl bir Indiegogo fonlama kampanyasındaydı ve artık hedeflemiş olduğu satış talep oranına ulaştı. Satışa çıkacak bu minik çamaşır makinesini 150 dolara satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz