Epic Games, görüntülü sohbet uygulamasının fişini çekiyor

0
84 Okunma

Pandemiyle birlikte popülerleşen görüntülü sohbet uygulaması Houseparty’nin sonu geliyor. Uygulamanın geliştiricisi Epic Games, Ekim ayında Fortnite’ın entegrasyonu olan uygulamanın fişini çekmeye hazırlanıyor.

Houseparty’nin popülerliği uzun sürmedi

Tamamen piyasadan çekilmesine az günler kala Houseparty, zaten uygulama mağazalarından kaldırıldı. Geliştirici ekip hareketi bir odak meselesi olarak açıkladı. Buna göre Epic Games oyunlarında faydalı olacak, “anlamlı ve otantik” yeni sosyalleştirme özellikleri geliştiriyor.

Şirket, yeni geliştireceği uygulama hakkında henüz net bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Hatırlayacağınız üzere Epic Games, Houseparty’i 2019 yılında satın almıştı. Covid-19 pandemisiyle birlikte birçok insanın çevrimiçi sosyalleşmeye çalışması, uygulamanın popülerliğini artırdı.

Buna göre Sensor Tower’ın son verilerine göre Mart 2020’de Houseparty, 17 milyondan fazla indirildi. Ancak Epic Games, Pandeminin azaldığı günlerde Houseparty’nin etkisini kesmeye hazırlanıyor.

Epic Games, gelecek sosyal medya uygulaması hakkında çok fazla detay vermese de yeni planların yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz