Instagram ipleri sizin elinize veriyor! Yeni özellik tüm dengeleri bozacak

0
244 Okunma
Instagram

Kullanıcı deneyimini arttıran birçok yeni özellik ile ön plana çıkan Instagram bu kez bomba bir özellik haberi ile gündemde. Bir süredir kullanıcıların sorunu haline gelen postların kaçırılması durumu bu yeni özellik ile kısmen yok olacak. Artık favori kişilerinizi seçerek akış sayfasına hükmedebileceksiniz. Bu yeni özellik Instagram algoritmasını adeta alt üst edecek.

Favori kişiler seçeneği ile Instagram postları kaçırmanız imkansız olacak

Sosyal medya platformu hakkında bir süredir en merak edilen konu akış algoritmasının neye göre düzenlendiğiydi. Bir süre önce bu konuda açıklamalar yapan Instagram tüm dengeleri bozacak yeni bir özellik haberi ile gündeme geldi. Platformda Hikayeler tüm kullanıcılara erişiyor fakat gönderiler çoğunlukla gözden kaçıyordu. Oldukça farklı bir yapıya bürünen platformda, akışta paylaşılan gönderileri takipçilerinin kaçırmamasını isteyen kullanıcılar Hikaye üzerinden yeniden paylaşım yapmak zorunda kalıyordu. Bu durum yeni sistem ille tarih olacak. Instagram artık favori kişilerinizi oluşturmanıza izin verecek. Yeni sistem ile liste oluşturarak akış döngüsüne müdahale edebileceksiniz. Tamamen kişisel olarak dizayn edebileceğiniz akış ekranı ile artık gönderileri kaçırmanız imkansız olacak. Yeni özelliğe dair görüntüler şu şekilde;

 

Özellik @alex193a isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından fark edildi. Kısa ekran videoları ile paylaşım yapan kullanıcı özelliğin ayrıntılarından da bahsetmiş oldu. Yeni sisteme göre arkadaşlarınızı bir sıralamaya koyabileceksiniz. Bu sıralama tamamen size özel olacak ve karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmeyecek. Henüz yeni ve geliştirilmekte olan özelliğin önümüzdeki zamanlarda kullanıma sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz