Eski akıllı telefonu değerlendirme önerisi!

0
193 Okunma

Yeni bir akıllı telefon satın alındığında eskisinin kaderi genellikle bir çekmecede mahkum olmak ya da bir başkasına satılmaktır. Fakat eski akıllı telefonunuz hâlâ açılıyorsa onu değerlendirmenin yollarını bulabilirsiniz. Birçok eski akıllı telefonu değerlendirme yolu olabilir. Örneğin, onu gerekli uygulamaları yaparak bir bebek telsizi ya da bir güvenlik kamerası haline getirebilirsiniz.

Çekmeceye mahkum edilmiş bir akıllı telefonu güvenlik kamerası olarak kullanabilmek için öncelikle bir güvenlik kamerası uygulaması indirmek gerekiyor. Birçok uygulamada görüntüyü kaydetme, hareket algılama ve uyarılar gönderme gibi özellikler bulunuyor. Uygulamayı kurduktan sonra yeni akıllı telefon ile diğer telefonu kontrol etmeye başlayabilirsiniz.

Daha sonrasında yapılması gereken tek şey uygun bir yer belirlemek. Çekime başladıktan sonra bu yeri seçmek oldukça önemli. Kamera aynı zamanda bir bebek monitörü olarak da kullanılabilir. Artık güvenlik kamerası olan eski akıllı telefonu bir yere konumlandırmak için araba vantuzu ya da bir tripod tercih edebilirsiniz. Ayrıca kameranın görüş alanını genişletmek için geniş açılı bir lens almayı da düşünebilirsiniz.

Son olarak, eski akıllı telefonu değerlendirme konusunda bu yöntemi seçtiyseniz, söz konusu video akışı 7 gün 24 saat yapılacağı için akıllı telefonun bir priz yanına yerleştirilmesi gerekiyor. Aksi durumda bu akışa pili çok dayanmayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz