Eski Samsung telefonları bebek telsizi olarak kullanılabilecek

0
374 Okunma

Samsung, eski telefonları akıllı ev cihazlarına dönüştürebilen genişletilmiş bir geri dönüşüm programı başlattı. Başlatılan bu program ile eski Galaxy telefonunu bebek telsizi veya ışık sensörü olarak kullanabileceksiniz.

Samsung’tan ileri dönüşüm

Kullanıcılar bu dönüşüme SmartThings uygulaması aracılığıyla erişebilecek. Uygulama, eski Galaxy telefon sayesinde; bebek ağlaması, köpek havlaması, kedi miyavlaması veya tıkırtı gibi sesleri algıladığı an, kullanıcının akıllı telefonuna doğrudan bir uyarı gönderecek. Ayrıca yeni özellik sayesinde akıllı lambaların parlaklığını gün ışığına göre kontrol etmeniz de mümkün olacak.

Yapılan açıklamaya göre şirket “Galaxy Upcycling at Home” projesini ABD, İngiltere ve Kore’de uygulamaya başladı. Uygulama şu anda,  2018’den itibaren Android 9 veya üzeri sürümlerle piyasaya sürülen Galaxy S, Note ve Z serisi telefonlar tarafından destekleniyor. Ancak Samsung, programı genişletmeye devam edeceğini belirtti. Bununla birlikte, Galaxy Upcycling at Home programının bir başlangıç olduğunu ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz