Bebek odasında kullanabileceğiniz en iyi bebek telsizleri

0
451 Okunma

Bebek telsizleri, evin başka bir yerindeyken bebeğinizin durumundan haberdar olmanızı sağlar. Bu ürünler iletici ve alıcı bölümlerinden oluşurlar. Bebeğiniz için odasında kullanabileceğiniz en iyi bebek telsizleri hangileri? Sizin için listeledik.

Motorola MBP161

Motorola Bebek Telsizi, yüksek hassasiyetli mikrofonu mikrofona sahip. Bu hassasiyet sayesinde bebeğinizin sesi size, sizin sesiniz bebeğinize net bir şekilde aktarılıyor. 300 metre kapsama alanına sahip olan cihazın aynı zamanda gece lambası özelliği de bulunuyor. Ninni özelliği de bulunan bu bebek telsizinde bebeğinin rahat bir uyku uyuması için en önemli etkenlerden biri olan oda ısısı da termometresi sayesinde rahatlıkla takip edilebiliyor.

Weewell WMA420 

En çok tercih edilen ve kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar alan Weewell bebek telsizi; eko, cızırtı ve diğer telsizlerle karışmayı engelleyen dijital kablosuz ses teknolojisi ile en iyi ses kalitesine sahip ürünlerden biri. 300 metre çekim mesafesine sahip ürün, ninni çalma ve uzaktan kontrol edilebilen gece lambası gibi özelliklere sahip. Oda ısını takip eden özelliğiyle de bebeğinizin daha rahat uyuyacağı bir ortam sağlamanızda yardımcı oluyor.

Bebek odalarının vazgeçilmezi termometre için 3 öneri

Philips Avent 

Philips Avent, kullanılan Dect teknolojisi ile sıfır parazitlenmeyi garanti ediyor. Veri şifreleme güvenliği ve özel bağlantısı sayesinde bebeğinin sesini sadece senin duymanı sağlıyor. Akıllı Eco Modu bulunan telsizde bebeğinize yakın olduğunuzda daha az pil kullanıyor ve pil kullanım ömrünü arttırıyor. Ayrıca 5 ses seviye ışığı bulunan cihaz bebeğin ses çıkardığında yanan ışıkla uyarı veriyor.

Mercure Bebevo BM202

300 m çekim kapasitesine sahip cihazın bas-konuş düğmesi sayesinde ağlayan ya da huzursuzlanan bebeğine sesini gönderebilirsiniz. Ebeveyn ünitesi üzerinden ses ayarı yapabiliyorsunuz.

Motorola Mbp21

Motorola’nın bir diğer bebek telsizi modeli olan Motorola MBP21, 300 metre kapsama alanına sahip. Yüksek ses kalitesine sahip olan bu ürün Dect teknolojisi ile parazitlenmeyi sıfıra indiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz