Eski Victoria’s Secret meleğinden yeni bebek arabası koleksiyonu!

0
1.078 Okunma

Eski Victoria’s Secret meleklerinden biri olan Karolina Kurkova modellik kariyerini sonlandırdıktan sonra girişimcilik tarafına geçti. Bebek arabaları ve oto koltukları üreten Cybex isimli Alman marka ile ortaklık kuran eski manken, yeni bebek arabası koleksiyonu için bir lansman düzenledi. 

Kurkova’yı bu lansmanda iki oğlu ve eşi Archie Drury de yalnız bırakmadı.

16 yaşında Vogue kapak kızı olan Kurkova, dünyada ebeveyn olmaktan daha güzel bir şey olmadığını söyledi. Bu yüzden Cybex ile ortaklık kurduğunu belirten ünlü mankenin her bir üründe emeği var.

Cybex ve Kurkova her ürünün tasarımında birlikte çalıştı. Yeni bebek arabası koleksiyonu her zaman moda olabilecek çizgilere sahip ve bu yüzden ‘Zamansız’ olarak tanımlanıyor.

Kurkova, çalışan kadının anne olunca hâlâ çok iyi bir tarza ve kişiliğe sahip olduğunu vurgulamak istediklerini söyledi. Kendisinin de böyle bir süreçten geçtiğini hatırlatan Kurkova, “Anne olma sürecinde hiçbir zaman kaybolmadım” dedi.

Koleksiyonda 3’ü 1 arada sistem bulunuyor. Bebek arabaları aynı zamanda bebek oto koltuğu ve bebek taşıyıcısı olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda çeşitli aksesuarlarla da zenginleştiriliyor. Kurkova’nın enerjisi ve tutkusuyla yenilikçi teknolojileri bir araya getiren Cybex, yeni koleksiyonda zarifliğin yanında işlevselliği de öne çıkarıyor. Koleksiyondaki arabaların sertifikalı geri dönüştürülmüş ürünlerden yapılmış olduğunu da hatırlatalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz