Kişisel bakıma hız katan 5 teknolojik güzellik ürünü!

0
87 Okunma

Günlük rutin için kullandığımız kişisel bakım cihazlarının her biri bizim için altın değerinde. Rutinimizi tamamlarken her cihazın bize konfor sağlaması ve istediğimiz sonuçları vermesi oldukça önemli. Günümüz teknolojileri bu açıdan bizim en büyük yardımcılarımız. Çünkü teknoloji ile birlikte cihazlar güçleniyor, küçülüyor ve işlemlerimiz hızlanıyor. 

İşte teknolojiye ayak uydurmuş en fütüristik kişisel bakım cihazları…

amika Perfection 2.0 saç tarağı

Markanın en fazla satan tarağı olan Perfection 2.0 saçları tararken bir yandan da düzleştiriyor. Ancak onu farklı yapan sahip olduğu IRED Beam Teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde saça, hızlı ve etkili pürüzsüzlük kazandırması için yoğun bir sıcaklık veriliyor. Üstelik bu sıcaklık saça zarar da vermiyor.

MDNA cilt bakım rulosu

Ünlü şarkıcı Madonna’nın cilt bakım markası MDNA, cilt bakım rulosu ile Madonna gibi bir cilt vaat ediyor. Ultra Kızılötesi Enerji kullanan rulo hem yüz hem de vücut için kullanılıyor.

HiMirror Mini

Bu cihaz sizin kişisel dermatoloğunuz. Cildi başarılı bir şekilde analiz eden ayna size önerilerde de bulunuyor. Cilt bakım rutininizi bu aynaya göre belirleyebilirsiniz ve planlayabilirsiniz. Böylece cildinizin bakım saatini de kaçırmamış olursunuz.

Dermaflash Luxe

Ciltteki ölü derilerin ve kalıntıların yanında sinir bozucu şeftali tüylerini de ortadan kaldıran Dermaflash Luxe, makyaj için iyi bir tuval oluşturuyor. Kadınlar için bir kadın tarafından ürünün iddiası genç görünümlü bir cilt yaratmak.

ConAir titreşimli makyaj süngeri

Makyajı kolaylaştıran süngeler artık titreşimli olmaları sayesinde daha hızlı bir uygulama sağlıyor. Cihaz uygun hareketlerle kişiye iş düşürmeden görevini yerine getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz