Estée Lauder ve Google işbirliği yaptı!

0
171 Okunma

Geçen yıl sanal makyaj uygulaması ile dikkat çeken ünlü güzellik markası Estée Lauder şimdi de Google ile ortak çalışan asistanını tanıttı. Marka yeni sanal güzellik danışmanına Liv adını verdi. Liv, Google Asistan ile birlikte çalışacak. Kullanıcıların kendileri için uygun cilt bakım ürünlerini bulmalarına ve aynı zamanda test etmelerine olanak sağlayacak. 

Liv aynı zamanda kişiselleştirilmiş bir güzellik gece bakımı sunan Estée Lauder‘ın Gece Uygulaması Uzmanı ile de birlikte çalışacak.

Estée Lauder dijital gelişmesinde müşterileriyle olan etkileşimin oldukça önemli olduğunu düşüyor. Şirket  bu sayede müşterileri için yenilikçi bir alışveriş deneyiminin kapılarını aralayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Estée Lauder yöneticisi Lesley Crowther, “Sektörünün lider isimlerinden Google teknolojisi ile ortak bir çalışma yapmak müşterilerimize uzmanlık seviyesinde tavsiyelerde bulunuyoruz” dedi.

Google’ın gücünü arkasına alan Estée Lauder, mağazalarında da yeni bir dijital deneyim sunmaya başladı. Cilt bakımı ile ilgili endişeleri ortadan kaldırmak isteyen şirket mağazalarını cilt tanımlama araçlarıyla donattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz