Etkileyici özellikleri ile Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı!

0
267 Okunma
xiaomi mi band 7

Akıllı bileklik severlerin gözdesi olacak Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı. Bir önceki seriye göre daha gelişmiş özellikleri bulunan akıllı bileklik hakkındaki tüm detayları sizler için derledik. İşte detaylar.

Xiaomi Mi Band 7 özellikleri ve fiyatı

xiaomi mi band 7

Xiaomi markası küresel pazarda uygun fiyatlı ve yüksek performans ürünleri ile ön plana çıkıyor. Bu sebepler akıllı telefon, tablet ve akıllı bileklik pazarında hatırı sayılır bir konumu var. Şimdi önceki serileri ile kullanıcıların dikkatini çeken neredeyse herkesin bileğinde yerini alan akıllı bileklik modeline bir yenisi daha eklendi. Serinin devamı olan bu ürün, önceki modele göre daha gelişmiş özelliklere sahip.

xiaomi mi band 7

Öncelikle tasarım özelliklerinden bahsedecek olursak model; 1,62 inç ekrana sahip. Modelin ekran parlaklığı ve çözünürlülüğü daha gelişmiş olarak sunuluyor. Yine önceki modele göre daha büyük ekrana sahip Xiaomi Mi Band 7; 13,5 gram ağırlıkta ve daha ince yapıya sahip. Tüm bunların yanı sıra ürün 180 mAh ile daha büyük bir pile sahip. Bu batarya seviyesi ile modeli tek şarj ile 15 gün kullanabileceksiniz. Teknik ve tasarım özellikleri bu şekilde olan ürün yazılımsal olarakta daha gelişmiş durumda. Model 120 farklı spor aktivitesini destekliyor. Akıllı bileklik oldukça yüksek olan bu çeşitlilik ile neredeyse her türlü sporunuzda size eşlik edebilecek. Ayrıca kalp atım hızı ve kalori tüketimi gibi daha efektif özellikleri ile tüm beden fonksiyonlarını ölçümleyebilecek. Bu modelde ayrıca farklı bir özellik de bulunuyor. Egzersiz Sonrası Aşırı Oksijen Tüketimi (EPOC) olarak adlandırılan özellik ile aktivitelerinizin yoğunluğunu da ölçümleyebileceksiniz.

 

Su sporlarında da size eşlik edecek Xiaomi Mi Band 7, su ve toza karşı da oldukça dayanıklı. Modelin belirlenen fiyatı 239 CNY. Bu türk parası ile ortalama 580 TL’ye denk geliyor. Fakat henüz resmi fiyat açıklanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz