Xiaomi Redmi Note 11T Pro ve Pro+ tanıtıldı!

0
250 Okunma
Redmi Note 11T Pro ve Pro+

Xiaomi Çin’de düzenlediği basın lansmanı işe bir dizi yeni ürününü tanıttı. Bir süredir gündemi meşgul eden iki yeni akıllı telefon nihayet resmi olarak tanıtıldı. Redmi Note 11T Pro ve Redmi Note 11T Pro+ olarak isimlendirilen iki akıllı telefona yakından bakalım.

Etkileyici özellikleri ile Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı!

Redmi Note 11T Pro ve Pro+ özellikleri

Redmi Note 11T Pro ve Pro+

Hemen hemen benzer özelliklere sahip akıllı telefon modelleri bazı noktalarda birbirinden ayrılıyor. Yeni modeller tasarım olarak birbirine yakın olsa da özellikleri bakımından Pro+ daha üst seviye bir model olarak ortaya çıkıyor. İki model arasında ortak özelliklerden bahsedecek olursak; akıllı telefonların ekran boyutları 6,6 inç büyüklüğünde. Ayrıca iki modelde aynı işlemci yer alıyor. Oldukça güçlü olan işlemcinin modeli MediaTek Dimensity 8100. İki modelde kutudan Android 12 ile çıkıyor ve 8 GB RAM seçeneğine sahip. Modellerin depolama seçenekleri ise 256 GB ve 512 GB olarak değişiyor. Akıllı telefon modelleri kamera konusunda aynı performansı sunacak. Ön tarafta 16 megapiksel kamera yer alırken. Cihazın arkasında 64 Megapiksel Samsung ISOCELL GW1 ana kamera ve 8 megapiksel ultra geniş, 2 megapiksel makro kamera yer alıyor.

Redmi Note 11T Pro ve Pro+

Neredeyse birebir özelliklere sahip modellerin ayrıldığı nokta ise pil ve şarj olma yetenekleri. Pro model 67W hızlı şarj desteği ile gelirken Pro+ model bu seviyeyi 120W olarak sunuyor. Ayrıca cihazların batarya kapasiteleri de birbirinden farklı. Redmi Note 11T Pro 5080 mAh pil kapasitesine sahipken; Pro+ 4400 mAh pil kapasitesine sahip. Üst modelin daha az pil kapasitesine sahip olması şaşırtıcı. Fakat şarj olma süreleri hesaba katılınca bu durumun dezavantaj olmayacağı kesin.

İki modelin de henüz Türkiye fiyatları açıklanmadı. İki farklı versiyonu olan akıllı telefonun bir de Astro Boy Limited Edition isminde özel bir tasarımı yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz