Ev elektroniği için ‘test sürüşü’ dönemi!

0
185 Okunma

Evimize büyük ya da küçük ne alacak olursak olalım bunun kapsamlı ve derin bir araştırma yapıyoruz. Alacağımız her bir ürünün uzun yıllar bizimle kalmasını istediğimiz için ince eleyip sık dokumak son derece önemli. Ancak internetten yapılan araştırmalar ya da kullanıcı deneyimleri bazen bizi yanıltabilir. Doğru ev aletini seçmek için farklı bir yöntem daha olmalı. Bu düşünceden yola çıkan bir showroom, ev elektroniği için test sürüşü dönemini başlattı. 

Kanada’da bulunan Trail isimli bir ev elektroniği mağaza müşterilerinin doğru ürünü seçebilmesi için yeni uygulamasını faaliyete geçirdi. Mağaza yöneticisi Mike Speckman, insanların ürünü deneyimlemesinin son derece önemli bir avantaj olduğunu söyledi. Yönetici, “Nasıl bir otomobil satın alırken test sürüşü yapıyorsak, bunu ev aletlerinde de yapabilmeliyiz” dedi.

Mağazada bulunan buzdolabı, bulaşık makinesi, soba ya da set üstü ocak kolaylıkla yerinde denenebiliyor. Böylece makinenin çıkardığı ses ya da çalışma şekli satın alınmadan görülmüş oluyor. 

Yeni test sürüşü uygulaması umarız ilerleyen yıllarda ülkemizde de uygulanmaya başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz