Evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak uygulamalar

0
420 Okunma

Mobil uygulamalar günlük hayatımızın her alanında bizlere kolaylıklar sağlayabiliyor. Bunların içinde tabii ki evcil hayvan sahipleri için olan uygulamalar da var. Bu yazımızda evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak uygulamaları listeledik.

11pets: Pet Car‪e

11pets, evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarını karşılamanıza yardımcı olmayı hedefliyor. İlaç saatleri, tahlil sonuçları, boy ve kilo oranları gibi bilgileri kaydedebileceğiniz uygulamada her hayvan için ayrı bir dosya oluşturabilirsiniz. Ayrıca uygulama sizlere yaklaşan aşı tarihlerini de hatırlatma imkanı sunuyor.

Relax My Cat

Relax My Cat uygulaması, kediniz stresli bir gün geçiriyorsa sakinleşmesine yardımcı olabilir. Kedilerin kendi aralarındaki iletişim ve ilgilerini çeken sesler baz alınarak hazırlanan bu uygulamanın kedinizin depresyon, korku, hamilelik gibi durumları için arka planda kullanılabilecek müzikleri mevcut.

Patiev‪i

Patievi uygulaması sokaklarda, evlerde ve barınaklarda sahiplenilmeyi bekleyen canlarımıza yardım etmek ve onlara yaşam hakkı tanımak amacı ile hazırlanmış bir uygulamadır.

Dog Walk

Köpeğinizle gezdiğiniz yerleri ve mesafeyi GPS ile kaydeden Dog Walk sayesinde gezilerinizi haritadan inceleyip değerlendirebilirsiniz. Fotoğraf çekip arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bu uygulama, özellikle sağlıklı bir yaşam adına kilo vermesi gereken köpekler için kullanılabilir. Üstelik uygulama köpeğinizin ihtiyacını giderdiği yerleri de harita üzerine işaretleyip kaydedebilmektedir.

Cat Health

Cat Health uygulaması kedinizin sağlığına dikkat etmenizde sizlere yardımcı oluyor. Ayrıca uygulamada kedi sağlığı ve bakımı ile ilgili işinize yarayacak 200 eğitici video bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz