Evcil hayvan sahipleri için özel süpürge!

0
388 Okunma
LG 9 Cordzero PetNBed

Evcil hayvanlar adeta evimizin neşe kaynakları. Özellikle yalnız yaşayan insanların tercih ettiği evcil hayvanlar kalabalık aileler tarafında da sıklıkla tercih ediliyor. En sevilenler arasında ise kedi ve köpekler yer alıyor. Eve kattığı enerjinin yanı sıra beraberinde bir çok sorumluluğu ve zahmeti de getiren bu hayvanların neşesi zorlukları ikinci planda bırakmaya yetiyor. Evcil hayvana sahip kişilerin en büyük problemi hiç şüphesiz tüy dökmeleri. LG yeni çıkardığı dik süpürge ile bu anlamda yardımınıza koşuyor.

Evcil hayvan sahiplerine özel süpürge 9 Cordzero PetNBed

LG 9 Cordzero PetNBed

LG tarafından üretilen yeni kablosuz dik süpürge, evcil hayvanların yaşadığı ortamları hijyenik hale dönüştürüyor. AEROSCIENCE teknolojisine sahip cihazın sadece evcil hayvanlarınızın yaşam alanlarını değil aynı zamanda yataklarında temizliğini de profesyonel şekilde yapabiliyor. Klasik süpürgelere ek olarak tüy toplama teknolojisine sahip süpürge ile tek seferde ortamdaki kedi veya köpek tüylerinden kurtulabiliyorsunuz.

CES 2021 de tanıtılan en iyi robot süpürgüler

Etkili Parçacık Toplayıcı Power Drive Nozzle teknolojisine sahip süpürge, aynı zamanda tam bir temizlik için 5 aşamalı filtre sistemi kullanıyor. Filtreli süpürgelerde karşılaştığımız en büyük problem zamanla performansında düşüşler yaşanması. LG yıkanabilir filtre sistemi sayesinde bu dezavantajın da önüne geçiyor. Kablosuz olarak kullanabileceğiniz LG 9 Cordzero PetNBed, çift batarya özelliği ile 80 dakikaya kadar kullanım avantajı sunuyor.

Tek okunma ile kolayca açılıp kapanabilen ve Normal/Turbo mod değişiklikleri yapabilen cihazın kullanımı da oldukça pratik. 4 farklı uzunluk ayarına sahip süpürgenizi kullanmadığınız zamanlarda duvara asılı veya ayakta kompakt modda saklayabiliyorsunuz.

Kullanımı oldukça kolay olan süpürge ile evcil hayvanlarınızın tüyleri artık problem olmaktan çıkıyor. Sadece tüyler için değil aynı zamanda yatak temizliği gibi özel alanlarda da kullanabileceğiniz LG 9 Cordzero PetNBed evdeki hijyeni kolayca sağlamanıza imkan tanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz