Evde İngilizce öğrenmek için denenebilecek yöntemler!

0
127 Okunma

Ne kadar zor görünse de evde kendi başınıza İngilizce öğrenmek sanıldığı gibi zor değil. Kendi kendinize pratik yaparak İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız bir kaç basit yöntemle istediğiniz dili öğrenebilirsiniz. Peki nasıl?

Evde İngilizce öğrenmek için yapılabilecekler

İngilizce, hangi ülkeye giderseniz gidin mutlaka konuştuğunuzda kendinizi anlatabileceğiniz bir dil. Gittiğiniz ülkenin dilini bilmeseniz bile İngilizce konuşarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Peki evde İngilizce pratiği nasıl yapılabilir? 

  • İngilizce öğrenmeyi hızlandırmak için dili hayatınızın her alanında kullanmalısınız. İngilizce şarkılar dinleyebilir, izlediğiniz dizi veya filmleri İngilizce olarak izleyebilirsiniz.
  • Akıllı telefonunuza indireceğiniz dil uygulamaları ile yabancı kişiler ile arkadaşlık kurabilirsiniz. Yabancı dil uygulama önerileri haberimize bakmayı unutmayın.

  • Telefon, tablet veya bilgisayarınızın dilini İngilizce olarak değiştirebilirsiniz. Yabancı haber sitelerini takip ederek, makaleler okuyabilirsiniz.
  • Haftanın belli günlerini İngilizce pratiği için ayırın. O günlerde eksik olduğunu düşündüğünüz konuları çalışın.
  • YouTube’da İngilizce konuşan kişilerin vlog videolarını izleyin. Bu şekilde İngilizcenin günlük kullanımına alışkın olacaksınız.

 

İngilizce öğrenmek için yapılabilecekler listemiz bu şekildeydi. Peki siz İngilizce pratiğini nasıl yapıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz