Evde kullanabileceğiniz yeni nesil cilt bakım aletleri

0
588 Okunma

Sağlıklı ve güzel bir cilt için düzenli olarak cilt bakımı yapmak şart. Salgın nedeniyle evlerimize kapandığımız bugünlerde cilt bakımınızı ihmal etmemek için evde kullanabileceğiniz yeni nesil cilt bakım aletlerini sizler için derledik.

Schulzz Anlan

Özellikle burun, alın ve çene bölgesindeki siyah noktalar için kullanılan siyah nokta vakumu, yeni nesil cilt bakım ürünlerinden. İyice temizlenmiş ciltte kullanılacak olan bu cihaz, cilde zarar vermeden bölgesel vakum uyguluyor ve siyah noktaları, ölü deriyi, biriken yağları temizliyor.

Ice Roller

Cilde ani şok yaratan Ice Roller, terapi etkisi sağlıyor. En büyük artısı ise cildi gençleştirmesi olan bu cihaz ayrıca cildi yatıştırıyor, kan dolaşımnı hızlandırıyor, akne veya siyah nokta oluşumunu azaltıyor. Bunların yanı sıra ciltte meydana gelen yanmaların giderilmesinde de yardımcı oluyor.

Xiaomi yüz temizleme cihazı

Xiaomi yüz temizleme cihazı, ultrason teknolojisine sahip bir yüz temizleme aracıdır. Cildi derinlemesine temizleyen bu yüz temizleme cihazı, son teknolojik gelişmeler ile dizayn edilmiştir. Hem bayanlar hem de erkekler tarafından kullanılabilir.

Beurer

Beurer markasına ait yüz saunası, özellikle yağlı ve lekeli ciltlerde cilde yumuşak bir his vermek ve kan dolaşımını artırmak için tavsiye edilir. Sağlık için oldukça faydalı olan sauna, düzenli kullanımda cildi gençleştiriyor, yumuşatıyor, aydınlık bir görünüme kavuşturuyor ve sonrasında cilde uyguladığınız ürünlerin daha etkili bir şekilde emilmesini sağlıyor.

The Body Shop cilt masaj aleti

Çift başlıklı bu masaj aleti cildin toparlanmasına yardımcı oluyor. Kırışıklıkların görünümünün azalmasında etkili olan bu alet, cildinizde daha enerjik ve aydınlık bir görünüm sağlıyor.

Foreo UFO

UFO akıllı maske terapi cihazı, özel formüle edilmiş güzellik maskelerinin kullanımını yoğunlaştırmak için tasarlanmış küçük bir disk şeklinde, el tipi bir alettir. Renk değiştiren led ışığı, ısınma özelliği olan bu cihazı aplikasyon bağlantısıyla telefondan takip edebiliyorsunuz.

Bakım yapan saç düzleştirici

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz