Evde profesyonel saç kurutma!

0
335 Okunma

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2019 Grammy Ödül Töreni’ne yine birçok ünlü isim damga vurdu. Kırmızı halıda boy gösteren ünlüler birbirileriyle adeta şıklık yarışına girdi. Kırmızı halının ilgi çeken isimlerinden biri de Jennifer Lopez oldu. Lopez şık kıyafetinin yanında saçıyla da göz kamaştırdı. Ünlü şarkıcının beline kadar uzanan saçlarının mimarının bir saç kurutma makinası olduğu ortaya çıktı. GHD Air Professional Performance ile evde profesyonel saç kurutma yapmanız mümkün. Makina profesyonellere taş çıkarmanızı sağlayan yeteneklere sahip. 

200 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan GHD markalı saç kurutma makinasının, tıpkı büyük güzellik salonlarında kullanılan makinalar gibi güçlü bir motoru bulunuyor. Böylece saçı daha hızlı bir şekilde kurutuyor. Aynı zamanda nemi hapseden, kabarmayı azaltan ve saça parlak bir görünüm veren iyonik teknolojisi de makinanın önemli kozlarından biri. Makina birçok kişi tarafından pazarın oyun değiştiricisi olarak adlandırılacak kadar güçlü. 

Evde profesyonel saç kurutma imkanı sağlayan GHD Air Professional Performance yalnızca düz ve ince saçlılar için değil kalın telli saça sahip olan kişiler için de oldukça etkileyici sonuçlar veriyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz