Chrome üzerinden oynanan en iyi 10 oyun!

0
9.579 Okunma

Google tarafından geliştirilen web tarayıcısı Chrome, birçok uzantıdan, farklı temalardan ve şık uygulamalardan çok daha fazlasını sunuyor. Ayrıca bazen bir ücret karşılığında bazen ise ek ödemeye gerek olmadan oynayabileceğiniz bir oyun koleksiyonuna da sahip. 

Akıllı telefonunuzda, tabletinizde ve yüksek kaliteli oyun konsolunda bulunan oyunların birçoğunu Chrome’da da bulabilirsiniz. 

İşte o oyunlardan bazıları…

Tabagotchi

İsmi bir sanal bebeği andıran Tabagotchi hem oyun hem de bir verimlilik aracı. Sekmelerinizi minimumda tutarak dikkatinizin dağılmasını engelleyen Tabagotchi, çok fazla sekme açtığınızda hastalanıyor. 

2048

Mobil cihazların sevilen oyunu 2048, Google Chrome üzerinden de oynanabiliyor. Basit ama eğlenceli olan bu oyun bir süre sonra bağımlılık yapabilir. 

Robbers in Town

Ücretsiz olan bu oyunda adından da anlaşılabileceği gibi bir soyguncusunuz. İki kişi de oynanabilen oyunda amacınız tabiki de kaçmak.

Nords: Heroes of the North

Bir strateji oyunu olan Nords: Heroes of the North, bölgeniz Buz Kraliçesi tarafından saldırı altında. Ordunuzu oluşturmak ve savunma yapmak zorundasınız.

Free Rider HD

80 seviyeye, çoklu araç tiplerine ve kilidini açılması gereken birçok başarıya sahip olan 2 boyutlu oyunda, üstesinden gelinmesi gereken birçok zorlukla sizi bekliyor.

Cut the Rope

Mobil oyuncular bu oyuna da mutlaka aşinadır. İpleri doğru şekilde keser sevimli dostunuzun karnını doyurmalısınız.

Entanglement

Bu oyunda mümkün olan en uzun yolu oluşturmalısınız. İlk aşamada basit ve anlaşılır olan oyun daha sonrasında zorlaşıyor. 

Dark Orbit

Dark Orbit’te, sürüklenen bir uzay pilotu rolündesiniz. Oyun boyunca uzay geminizi geliştirmek ve kişiselleştirmek için hammadde arasınız ve bu sayede çok büyük bir alan keşfedersiniz. 

Mahjong Solitaire

Bildiğimiz solitaire oyununun mahjong taşları ile oynanan hali. Amaç taşları ortadan temizlemek.

Sparkchess 9

600 yıldan uzun bir geçmişi olan satrancın kökleri aslında 1500 yıl öncesine dayanıyor. Sparkchess 9 ise satrancın Chrome hâli. Farklı modlar sayesinde isterseniz yapay zekaya karşı isterseniz gerçek bir oyuncuya karşı satranç oynayabiliyorsunuz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz