Evde sinema keyfi!

0
90 Okunma

4K teknolojisi yavaş yavaş hayatımıza giriyor. 4K destekli televizyonların yanında, evde sinema keyfi yaşamak isteyenlerin tercih ettiği projeksiyon sistemlerine de 4K desteği gelmeye başladı. Epson da 4K deneyimi yaşatan iki projektörünü piyasaya sürdü. 

EH-TW7400 ve EH-TW9400 detayları en net haliyle ve zengin renklerle izleyicinin karşısına getiriyor. Projeksiyon cihazlarının dezavantajı olarak görülen Gökkuşağı Efekti bu projeksiyonlarda bulunmuyor. Özellikle hareketli sahnelerde renk geçişlerini gözle görülür bir şekilde hissettiren etkinin bu projeksiyonlarda olmaması onları özellikle film izlemek isteyenler için ideal hale getiriyor.

Konu ile ilgili Epson cephesinden yapılan açıklamada ürünler şöyle tanıtılıyor:

4K PRO-UHD ev sineması modellerimiz, en küçük ayrıntıların bile ortaya çıkararak izleyiciye yeni bir 4K deneyimi yaşatıyor. Özel HDR ve görüntü işleme biçimlerinin yanı sıra özel çözünürlük geliştirme teknolojisini kullanan yeni projektörler, en uygun 4K deneyimi için etkileyici bir parlaklık, renk doğruluğu ve görüntü ayrıntısı sunuyor”

Epson’un ülkemizde daha uygun fiyatlı projeksiyon modelleri mevcut ancak bu ikili onlardan değil. Evde 4K seviyesinde sinema keyfi yaşamanın 20 bin TL’nin üzerinde bir maliyeti var. Bu da evde üst seviye bir sinema keyfi için bütçeyi dert etmemek gerektiğini işaret ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz