10 saniyede 1000 sağlık önerisi!

0
107 Okunma

Sağlıklı olmak uzun yaşamanın gizli kalmamış sırrı. Bedeninizi her zaman zinde ve sağlıklı tutmak ilerleyen yaşlarınızda size mutlaka pozitif yönde geri dönüş yapacak. Bunun meyvelerini toplamak için bugünden kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Ancak, bazen kendinizin yeterli motivasyona sahip olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Sunduğu 1000 farklı sağlık önerisi ile Health Tips for Healthy Life da tam olarak bu amaç için geliştirilmiş ücretsiz bir uygulama. 

Aslında tamamen İngilizce olan uygulamada verilen her bir sağlık önerisi oldukça kısa. Bu yüzden ileri seviye bir İngilizce bilgisine ihtiyacınız yok. Hatta bilmediğiniz kelimeler konusunda sözlükten faydalanmanız İngilizce bilginize de katkıda bulunacaktır. Bir taşla iki kuş!

Uygulamada vücut şekillendirmek için diyet önerileri ve kilo vermek için bazı egzersiz ipuçları yer alıyor. Stresli bir hayatınız varsa, bunu azaltmak için de bazı öneriler bulacaksınız. Ara öğünlerde ne yemeniz gerektiğini bilmiyorsanız da bu uygulama size yol gösterici olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz