Evde spor yaparken takip edebileceğiniz YouTube kanalları

0
821 Okunma

Yaz gelmeden önce daha iyi bir fiziğe kavuşmak isteyenler için tek adres spor salonları değil. Evlerinizden de ücretsiz bir şekilde spor hocaları ile çalışabilir, daha iyi bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Sizler için bu içeriğimizde evde spor yaparken takip edebileceğiniz YouTube kanallarını listeledik.

Fitness Partnerim

Evde spor yaparken takip edebileceğiniz ilk YouTube kanalı Fitness Partnerim. Milli Sporcu ve Uzman Fitness Eğitmeni olan Ayşegül Demirsoy kanalında; forma girmek isteyen takipçilerine yol gösteriyor ve sağlıklı beslenme konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

Ebru Karaduman

Balance Body Üniversitesi Pilates Eğitmenliği ve Body Soul Fitness sertifikalarına sahip olan Ebru Karaduman YouTube kanalında spor trendleri, sağlıklı yaşamın püf noktaları ve cimnastik temalı videolar paylaşıyor.

Tuğçe İrtem

Evde spor yaparken takip edebileceğiniz bir diğer YouTube kanalı ise Tuğçe İrtem. Tuğçe İrtem; bedenini keşfetmek, pilatesi öğrenmek, pilates matının üzerinde harika hareketler ile vücudunu forma sokmak isteyenler için faydalı videolar paylaşmakta.

Reyhan Oksay Official

Dansçı ve egzersiz uzmanı Reyhan Oksay takipçileri ile birbirinden etkili egzersiz hareketleri paylaşıyor. Ayrıca yaşamınızı kolaylaştıracak ve her alanında işinize yaracak harika bilgilerle de kanalında yer veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz