Xiaomi Mi Band 6 yeni bir özellik kazandı: Artık daha işlevsel

0
1.368 Okunma
Xiaomi mi band 6

Akıllı bileklikler arasında en çok tercih edilen markalardan bir tanesi Xiaomi; Mi Band serisinde yakaladığı başarının ardından serinin devamı olan Xiaomi Mi Band 6‘yı yeni özellikler ve tasarım ile tanıtmıştı. Yine çok beğenilen akıllı bileklik için yepyeni bir özellik geldi. Artık Mi Band 6 bilekliğiniz ile mesajlara cevap verebileceksiniz.

Xiaomi Mi Band 6 mesaj cevap özelliği ile gündemde

Xiaomi mi band 6

Mi Band 6 modeli geçtiğimiz günlerde Mi Fit uygulaması üzerinden ilk güncellemesini almıştı. Yapılan güncelleme ile akıllı bileklik ile artık uyku nefes kalitesini ölçebiliyorsunuz. Xiaomi Mi Band 6 bu güncellemenin ardından bir yeniliğe daha imza attı. Akıllı bilekliklerde eksik olan bir özellik artık bu seride aktif olacak. Bildirimlerinizi görmenize ve spor aktivitelerinizi takip etmenize yarayan bu bileklik ile artık gelen mesajlara cevap verebileceksiniz. 

Google I/O etkinliğinden hayatımızı kolaylaştıracak yenilikler

Akıllı bilekliklerde daha önce bulunmayan bu özellik artık Mi Band 6 modelinde aktif olacak. Tabi ki cevaplandırma için dilediğiniz uzun mesajları yazmanıza imkan yok. Xiaomi sadece gelen mesajlara kalıp ifadeler ile yanıt vermenize imkan tanıyor. Fakat yine de acil durumlar için kullanılabilecek bir özellik. Örneğin spor yaparken veya elleriniz meşgulken gelen mesajlara “Tamam” “Geliyorum” gibi yanıtlar vermek en azından meşguliyet anında zaman kazandıracak. Mesajlara cevap verme özelliği şimdilik sadece Çin’de kullanılıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz