Evde spor yapmak isteyenler için en iyi 5 Youtube kanalı

0
365 Okunma

Formumuzu her zaman korumak gerekse de yaz aylarında buna çok daha fazla dikkat ediyoruz. Fiziğimizin iyi görünmesi ve fit olmak birçoğumuzun istediği şey. Bunun için kapıya dayanan yaz günleri bizi harekete geçirmek için ideal bir zaman. Evde kendi spor salonunuzu oluşturup kısa zamanda fit olmak da oldukça basit. İşte evde spor yapmak isteyenler için en iyi 5 Youtube kanalını sizler için listeledik!

Evde spor yapmak isteyenler için en iyi 5 Youtube kanalı

Evde spor yapmak için çok fazla bir maliyet harcamanıza da gerek yok. Üzerinde egzersizlerinizi yapabileceğiniz bir pilates matı, bir pilates bandı, atlama ipi ve ağırlıklar işinizi görecektir. Şimdi dilerseniz evde spor yapmak için en iyi kadın youtube kanallarına göz atalım.

Evde spor yapmak isteyenler için en iyi 5 Youtube kanalı

  • Chloe Ting

Chloe Ting, evde spor yapanlar için vazgeçilmez bir Youtube spor kanalı. Haftalık yayınladığı spor programlarıyla izleyenlere challengelar sunuyor, kısa sürede fit bir vücut için tüm ipuçlarını paylaşıyor. İlk başladığınızda yaptırdığı çalışmalar ağır gelse de vücudunuz buna zamanla alışacaktır. Kendi web sitesinde paylaştığı farklı egzersizlere buradan bakıp, kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

  • Tuğçe Alpay

Türkçe bir kanal arıyorsanız Tuğçe Alpay size yardımcı olabilir. Sağlıklı yaşam tüyoları veren kanal hem evde hem salonda yapabileceğiniz hareketleri gösteriyor. Spor hayatına bir hobi olarak başlayan Alpay bu işi profesyonel kariyer haline getirmiş ve birçok kişiye ilham olmuş.

  • Lilly Sabri

Chole Thing kanalından sonra en çok tercih edilen yabancı kanal Lilly Sabri oluyor. Kanal daha çok bacak ve karın egzersizi üzerine yoğunlaşıyor. Lilly Sabri Chole Thinge göre daha zor olduğu söyleniyor bu yüzden Chole Thing ile başlayıp Lilly Sabri ile devam edebilirsiniz.

  • Ayşegül Demirsoy

“Benim spor yapmak için çok fazla zamanım yok” “formda kalayım yeter” diyen Ayşegül Demirsoy’u takip etmeli. Dans ederek zayıflamak isteyen veya 5 dakikada ter atayım diyenler için harika bir kanal.

  • Pamela Reif

Diğer kanallara göre biraz daha zorlayıcı olan bu kanal kardiyo çalışmak istiyorsanız tam size göre. Yoğun antrenmandan hızlı verim almak istiyorsanız Pamela Reif’i denemenizi tavsiye ederiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz