Bebek odalarının vazgeçilmezi termometre için 3 öneri

0
2.338 Okunma

Anne babalar bebeklerinin sağlığına her şeyden daha çok önem verir. Henüz rahatsızlıklarını dile getiremeyen bebekler için çeşitli teknolojiler sağ kolumuz haline gelebiliyor. Özellikle yenidoğan bebeklerin ortam sıcaklığına göre giydirebilmesi evde oluşabilecek soğuk algınlığı veya aşırı terleme sonucu hastalanmamalarının önüne geçebiliyor. Termometre sayesinde sürekli olarak ortamın nem ve ısı dengesini sağlayarak siz de bebeğinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Termometre seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?

İlk olarak bebeğimiz uyurken, yeni uyandığında ve banyoda sürekli olarak elimizin altında duracak termometremizin dijital olması işimizi oldukça kolaylaştıracak. Tek seferde görüntüleyebileceğimiz dijital ekran sayesinde cihazı elimize almamıza gerek kalmadan bilgilere ulaşabiliriz. Odanın ısınmasını belli aralıklarda tutup kıyafet tercihleriniz de buna göre belirleyebilirsiniz. Bu sayede bebeğinizin üşümesi veya terlemesinin önüne geçebilirsiniz.

İkinci olarak termometreler yalnızca ısı veya ısı ve nemi ölçebiliyor. Eğer yaşadığınız çevre nemli bir iklime sahip değilse hava nemlendiricilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortamın ısısı kadar nem dengesi de bebeğinizin sağlığı için önemlidir. Eğer nemsiz bir ortamda uzun süre kalırsa bebeğiniz nefes almada zorluk nefes kuruluğu burun tıkanıklığı gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Bebek odası için önerebileceğimiz 3 termometre

Biz tercihlerimizi Hem ısı hem de nem ölçebilen dijital cihazlardan yana kullanacağız. sizin için 3 adet termometre seçeneği belirledik. Sizde bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun termometrelerden birini satın alarak bebeğinizin sağlığını ve konforunu koruyabilirsiniz.

Xiaomi Mijia miaomiao dijital termometre

 

Oldukça şık bir tasarıma sahip Xiaomi Mijia Miaomiao dijital termometre, bir çok yön ve ışık seçeneğinde okunabilir ekrana sahip. Isı hassasiyeti: 0.1 derece, nem hassasiyeti: yüzde 0.1 RH aralığında. Duavara kolayca sabitleyebileceğiniz bu ürün pil ile çalışıyor. Ayrıca Bluetooth 4.2 BLE teknolojisi sayesinde odanın nem ve ısı derecesiniz telefonunuzdan da görüntüleyebiliyorsunuz.

Weewell WHM140 nem ve sıcaklık ölçer termometre

Weewell WHM140 nem ve sıcaklık ölçer termometre aydınlatmalı geniş ekranı sayesinde rahat bir erişim sağlıyor. ayrıca bu cihaz ile son 12 saatteki nem ve ısı durumunuzu görüntüleyebiliyorsunuz. termometre özelliğinin yanı sıra çalar saat olarak ta kullanılabilen Weewell ile telefonunuzu yattığınız odadan uzak tutabilirsiniz.

Medisana Oda İçi Dijital Termometre

 

Odanın ısı ve nem dengesini anlık olarak gösterir. Aynı zamanda çalar saat olarak kullanabilirsiniz. Duvarda masa üstünde veya magnet olarak istediğiniz bir yer de konumlandırabilirsiniz. Uygun fiyatlı seçeneklerimiz içinde yer alan ürünün 3 yıl garanti süresi bulunuyor.

Sizde bebek odalarınız için termometre satın alarak odanın sıcaklık ve nem dengesi koruyabilirsiniz. Eğer hali hazırda bir termometreniz var ve üründen memnunsanız yorumlar kısımda bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz