Evinizde göz muayenesi yapabileceksiniz

0
149 Okunma

Bir gözlük kullanıcısı olarak, diş hekimi ziyaret ettiğimiz kadar göz doktoru ziyaret etmediğimi itiraf ediyorum… Gözler bugüne kadar en çok güvendiğimiz tek duyumuzdur ve onları gün boyu harcadığımız stresle, özellikle etrafımızı çevreleyen ekranlarla, daha fazla insanın reçeteli gözlüğe ihtiyacı olduğunu bulamaması şaşırtıcı değil.

Ekranlara, tıbbi koşullara ve hatta genetik geçmişe olan yakınlığınıza bağlı olarak vizyonunuz, birkaç ayda bir göz testi yaptırmak için ihtiyacınız olan dereceye kadar değişebilir. Göz gücünüzü kontrol ettirme süreci, ancak son on yılda veya daha fazla gelişme görmedi. Gözlükçü veya optometrist ile bir randevu almanız, gözlerinizi kontrol ettirmeniz, yeni bir gözlük siparişi vermeniz ve teslim etmeleri için bir hafta beklemeniz gerekir. Bu süreç özenle uzun sürmekle kalmıyor, aynı zamanda insanların çoğunluğunun almak istemediği çok çaba istiyor. EyeQue’nun Kişisel Görme İzleyicisi’nin geldiği yer ise farklı.

Telefonunuza bağlanan inanılmaz derecede küçük bir cihaz olarak tasarlanan EyeQue Kişisel Görme İzleyici, göz gücünüzü evinizin rahatlığından doğru bir şekilde hesaplamanıza olanak tanıyan EyeQue uygulaması ve patentli teknolojisiyle çalışan küçük bir kapsamdır.

Mini kapsam, gözünüzü telefonunuzun ekranından sabit bir mesafede tutarken, EyeQue uygulaması gözünüzün her bir meridyenini yakalamak için çok sayıda test yapar. Uygulamanın iki düğmeli kontrol sistemi, gözünüzü tek bir sarı çizgi olarak görene kadar kırmızı ve yeşil çizgileri birbirine yaklaştırmanızı sağlar.

Akıllı gözlüklerin geleceği nedir?

EyeQue nasıl çalışıyor?

Her göz için bir dizi test gerçekleştirin ve uygulamanın gelişmiş teknolojisi, gözünüzün gücünü tam olarak gösterebilsin ve telefonunuzdaki göz sağlığı reçetelerinizin tarihî kaydını tutun. EyeQue’nun okumaları çevrimiçi olarak yeni gözlük çiftleri veya kontakt lensler sipariş etmek için doğrudan kullanılabilir.

Tasarımcı: EyeQue Corporation

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz