Facebook Hikayeler yenileniyor! İşte detaylar

0
87 Okunma
Facebook Hikayeler

Facebook Hikayeler paneli için yeni bir özellik test esiyor. Daha önce Instagram’da kullanmaya başladığımız arka planı değiştirme özelliği şimdi Facebook’a da geliyor.

Spotify bu ay bir dizi yenilik ile gelecek! İşte detaylar

Facebook Hikayeler arka planı için yeni özellik

Video veya fotoğraflarınızı ortamdan bağımsız çekmiş gibi göstermeye yarayan bu özellik; en çok eğlenceli storyler çekmek isteyenler tarafından çok seviliyor. Yeni özelliği bir Twitter kullanıcısı fark etti. Kullanıcı paylaştığı tweet ile Hikayeler kısmında yeşil ekran konulabildiği ortaya çıktı. Fakat bu özellik Instagram’dakinden biraz daha farklı. Arka plandaki değişen görüntü filtre olarak değil; yerleşik olarak yayınlanacak.

Uygulama içerisinde nasıl kullanılacağı ise paylaşılan fotoğrafta yer alıyor. Hikaye Oluştur yazısının alt kısmında seçenekler bir takım seçenekler var. Bu seçenekler Metin, Boomerang, Selfie ve Green Screen şeklinde yer alacak. Aslında bu özellik sadece Instagram tarafında değil TikTok tarafında da uzun süredir kullanılıyor. Sosyal medya platformları arasındaki özelliklerin birbirini takip etmesi alışageldiğimiz bir durum. Ayrıca Facebook Hikayeler için düşündüğü bu yeni özellik ile içerik üreticilerini hedef alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz