Spotify bu ay bir dizi yenilik ile gelecek! İşte detaylar

0
385 Okunma
spotify

Dijital müzik devi Spotify ay içerisinde getireceği özelliklerini müjdeledi. Android ve iOS tarafına sunulacak olan özellikler kullanıcıları memnun edecek.

Spotify bu ay hangi yenilikleri yapacak?

spotify

En popüler müzik hizmetlerinden olan Spotify, özelliklerini her geçen gün arttırıyor. Kullanıcılarına kişiselleştirilmiş müzik deneyimi sunan şirket; bu özelliğini her geçen gün daha da iyileştiriyor. Bu ay uygulama tarafına birçok yeni özellik gelecek. İlk müjdeli haber “Son oynatılanlar” başlığı altında geliyor. Bu özellik sayesinde son 3 aylık dinleme geçmişinizi görüntüleyebileceksiniz. Üstelik özelliği kullanmak için Premium olmanıza gerek yok. Özellik, ücretsiz kullanıcılar için de aktif olacak. Bir diğer özellik Spotify Premium kullanıcılar için geliyor. Podcast bölümünde yapılacak yenilikler ile “yeni ve ilgili podcast bölümü” ana ekrana eklenebilir olacak. Yeni podcastlari mavi bir nokta ile ön plana çıkacak. Bu sayede hangi podcastlerin yeni olduğunu ayırt edeceksiniz. Dinlemeye başladığınız ve yarıda bıraktığını podcastleri de bu alanda takip edebileceksiniz.

WhatsApp sesli mesajlara oynatma hızı seçeneği gelebilir

Duyurulan özelliklerden sonuncusu Home Hub bölümü için geliyor. Yeni bir alan olan bu bölüm kişiselleştirilmiş önerilerde bulunacak. Aynı zaman da bu alan öneride bulunurken zaman ve zevklerinizi de göz önünde bulunduracak.

Spotify tarafından bir blog aracılığı ile duyurulan özellikler ay içerisinde Android ve iOS tarafı için kullanıma sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz