Facebook mesajları uygulamaya geri dönüyor!

0
135 Okunma

Facebook mesajları için ayrı bir uygulama kullanılması birçok kullanıcı tarafından eleştiriliyordu. Şirket aldığı bir kararla bu eleştirilere yanıt vermiş oldu. Mesajlar ana uygulamaya geri dönüyor.

Facebook Messenger birçok kullanıcı tarafından, telefonda gereksiz yer kaplaması nedeniyle eleştiriliyordu. Jane Manchun Wong tarafından ortaya atılan iddiaya göre, Facebook şu sıralar uygulamaları birleştirme konusunda testler yapıyor.

Çıkan fotoğraflarda Facebook uygulamasıyla entegre olan sohbetler sekmesini gösteriyor. Twit’in açıklaması olarak da “Facebook, entegre mesajlaşma için sohbetleri tekrar uygulamaya getiriyor” yazıldığı görülüyor.

Tabi atılan bu twit doğruluk payı ne kadardır bilinmiyor. Ancak Facebook‘un her özellik için ayrı bir uygulama çıkarması birçok kullanıcıyı sıkmış durumda. Ve bu durum karşısında Facebook‘un böyle bir hamle yapması yüksek ihtimaller arasında yer alıyor.

İlk olarak Facebook uygulaması üzerinden kullanılan mesajlar, sonrasında Facebook Messenger ile ayrılmıştı. Aradan geçen yılların ardından Facebook mesajları geri dönmeye hazırlanıyor diyebiliriz.

Şirket şu sıralar çalışmalarını sürdürüyor. Uygulama ne zaman kullanılmaya başlar? Onu zaman içinde göreceğiz.

Facebook yaptığı açıklamayla kullanıcıların yaşadığı zorlukları anladığını söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz