Facebook sessiz sedasız duyurdu!

0
147 Okunma
A smartphone user shows the Facebook application on his phone in the central Bosnian town of Zenica, in this photo illustration, May 2, 2013. Facebook Inc's mobile advertising revenue growth gained momentum in the first three months of the year as the social network sold more ads to users on smartphones and tablets, partially offsetting higher spending which weighed on profits. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: SOCIETY SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS) - RTXZ81J

Facebook, stalker’lar için risk oluşturacak bir özelliği sessiz sedasız duyurdu.

Ä°lgili resim

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya uzmanı Matt Navarra‘nın twitter’a attığı bir tweet ile ortaya çıkan özelliği kendisi de şans eseri bulduğunu tweetinde duyurdu.

Yerleştirilmiş video

Attığı ekran kaydı videosunda, bir fotoğrafa çift dokunduğunda sonucun ortada beliren bir beğeni simgesi olarak çıktığını fark etti.

Ä°lgili resim

Sizce Facebook bu özelliği neden gizlice yayınlamış olabilir?

Bize öyle geliyor ki Facebook‘u Instagram kadar ayrıntılı bir hale getirmeye çalıştıkları için bu gibi küçük ama önemli detayları sessiz sedasız yayınlıyorlar. İleride daha çok Facebook’a kopyalanmış içerik duyuracağımızı düşünüyoruz Instagram’ın ilk olarak yaptığı ve ardından Facebook’a uyarlanan birçok daha özelliğin sessiz sedasız geçişi yapılacaktır bizce.

Ä°lgili resim

Bu özellik şu an sadece iOS işletim sisteminde kullanılabiliyor. Android sistemde henüz yok fakat ona da yakın zamanda geleceğe benziyor.

Facebook tasarımı değişti, artık her şey beyaz

Bu durumda stalkerları oldukça zorlayacağa benziyor.

Siz Facebook’un sessiz sedasız yayınlanan bu özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz