Facebook ve Ray-Ban imzalı gözlük lansman öncesi sızdırıldı

0
408 Okunma
Facebook ray-ban akıllı gözlük 2

İki büyük devin ortaklık çalışması sonucu ortaya çıkan gözlük için geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihi verilmişti. 9 Eylül tarihinde tanıtılacağı söylenen gözlüğün lansmanı henüz yapılmadı fakat tasarımı sızdırıldı. İşte Facebook ve Ray-Ban ortaklığındaki gözlüğe dair ortaya çıkan görüntüler.

Facebook ve Ray-Ban ortaklığındaki akıllı gözlük sızdırıldı

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg geçtiğimiz aylarda Ray-Ban markasının hayranlarını heyecanlandıracak bir açıklama da bulunmuştu. Kendi alanlarının devi olan iki firma akıllı gözlük müjdesini verdi. Gelişmelerin sıkı takip edildiği akıllı gözlük için gözler 9 Eylül tarihine çevrilmişti. Henüz tanıtımı yapılamayan akıllı gözlüğün tasarımı sızdırıldı. Ortaya çıkan görüntülerde, klasik Ray-Ban tasarımının korunduğu açıkça görünüyor. Gözlüğün üç farklı versiyonu bulunuyor. Ortaya çıkan görüntüler ise şu şekilde:

Facebook ray-ban akıllı gözlük 2 Facebook ray-ban akıllı gözlük 2

Facebook ve Ray-Ban ortaklığında ortaya çıkan akıllı gözlüğe dair görüntüler ortaya çıksa da; henüz teknik özellikleri netlik kazanmadı. Akıllı gözlük için beklenen en önemli özellik arttırılmış gerçeklik temelli bir yapının bulunması yönünde. Gözlüğün en büyük ihtimalli teknik özelliği ise suya karşı dayanıklı olması.

Şimdilik hakkında çok fazla bilginin yer almadığı akıllı gözlüğün 9 Eylül tarihinde tanıtılması bekleniyordu. Tanıtımdan önce görselleri sızdıran Evan Blass, Twitter üzerinden görsellerin ayrıntılarını paylaştı. Tweete aşağıdan incelyerek diğer tasarımlara da göz atabilirsiniz.

https://twitter.com/evleaks/status/1435831766418341891?s=20

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz