TikTok fenomeninden hayranlarını sevindirecek adım: Netflix filmi geliyor

0
335 Okunma
Addison Rae

En popüler sosyal medya platformu TikTok, Netflix’in yeni projesinin hedefinde yer alıyor. Birçok fenomen ve ünlü ile anlaşmalar yapan Netflix, bu kez 88.3 milyon takipçiye sahip Addison Rae ile anlaştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip ABD’li içerik üretici, geçmişteki bir filmi yeniden canlandıracak.

Netflix, Addison Rae ile yeni proje peşinde

Addison Rae

ABD’li TikTok fenomeni dünyanın her köşesinden büyük bir hayran kitlesine sahip. Toplamda 88.3 milyon takipçiye sahip fenomen, Netflix ile büyük bir anlaşma yaptı. Yeni projeleri hakkında oldukça heyecanlı olan Rae, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Netflix ile birlikte çalışmak ancak rüyalarımda görebileceğim bir şeydi. Bu muhteşem ekiple birlikte çalıştığım ve oyunculuk konusunda kendimi geliştireceğim için çok heyecanlıyım”

Ünlü fenomen yeni bir proje de yer almayacak. 1999 yapımı “She’s All That” filminin yeni yapımı olan “He’s All That” filminde yer alacak. Filmden oldukça umutlu olan Netflix, hayran kitlesi büyük olan Rae ile daha büyük başarıya imza atmayı planlıyor. Fenomenin filmdeki rolüde oldukça manidar. Addison Rae, He’s All That yapımında bir sosyal medya fenomenini canlandıracak.

Fotoğrafçılıkta önemli iki nokta! Altın saat ve mavi saat nedir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz