Facebook’ta eski gönderiler nasıl bulunur?

0
216 Okunma

Yıllar önce Facebook‘ta paylaştığınız bir gönderiyi arıyor ama bulamıyor musunuz? Birkaç basit yöntem ile istediğiniz paylaşımları uygulama içerisinde bulabileceksiniz. Peki nasıl?

Facebook zaman tünelinde eski paylaşımlar nasıl bulunur?

Öncesinde paylaşılan görüntüyü uygulama içerisinde bulmak zor olabilir. Zaman tüneli içerisinde çok fazla paylaşım incelemek gerekiyor. Ancak basit birkaç adım ile bu süreci kolaylaştırmak mümkün.

  • Facebook araması ile eski gönderileri bulmayı deneyin 

Kendinizin veya bir başkasının zaman tünelinde bulunan eski bir gönderiyi aramak için uygulamanın ana sayfasında bulunan varsayılan aramayı kullanabilirsiniz. İstediğiniz gönderiler ile ilgili anahtar kelimeleri belirtebilirsiniz.

Arama sonuçlarının sizin zaman tünelinizdeki görüntülerden oluşmasını istiyorsanız, filtreleme seçeneklerinden Siz‘i seçin.

  • Zaman tünelinde arayın 

İlk yöntemi denemek istemiyorsanız veya çok karmaşık geliyor ise ikinci seçenek gönderiyi zaman tünelinde aramak. İstediğiniz gönderiyi bulmak için istediğiniz Facebook profil sayfasını açın ve profili düzenle düğmesinin hemen altında bulunan üç nokta simgesine tıklayın ve Ara‘yı seçin.

  • Zaman çizelgesi filtrelerini kullan

İlk iki yöntemi de denemediyseniz bu yöntem size daha kolay gelecektir. Aradığınız gönderi çok eski bir yıla ait ise filtreleri kullanmanız daha doğru olacaktır. İstediğiniz gönderiye ulaşmak için gönderiyi bulmak istediğiniz Facebook profil sayfasına gidin ve gönderiler’in yanında bulunan filtreler’e tıklayın. Zaman çizelgesinde gönderilerin yıla, gönderinin sahibine, gizliliğine ve etiketlerine göre sıralayabilirsiniz.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz