Youtube için büyük değişim zamanı geldi!

0
165 Okunma
Youtube

YouTube, kapsamlı bir güncelleme sunarak kullanıcı deneyimini baştan sona yeniliyor. İnternet, mobil ve akıllı televizyon uygulamaları için getirilen 30’dan fazla özellik var.

Youtube

Podcast dinlemeyi severler için, podcastleri hızlandırma özelliği öne çıkıyor. Parmak podcastin üzerinde basılı tutulduğunda otomatik olarak 2x hıza geçerek hızlı oynatma deneyimini sunuyor. Ayrıca, videoda arama yapmayı kolaylaştırıyor. Bu özellik; internette, tablet ve mobil cihazlarda kullanılabiliyor.

Uygulama, büyük önizleme resimleri ve dokunsal geri bildirim bileşeniyle uygulama içinde navigasyonu kolaylaştırıyor. Yeni bir kilit ekranı aracı ise telefon veya tablet kullanıcıları için kazara dokunmaları önleyerek içerik tüketimini daha sorunsuz hale getiriyor.

Güncelleme, videoların ses düzeyindeki dalgalanmaları düzelten sabit bir ses özelliği de sunuyor. Bu özellik otomatik olarak devreye giriyor ve ses deneyimini istikrarlı hale getiriyor.

Mütevazı Kütüphane sekmesi artık “Siz” olarak adlandırılacak ve daha fazla veri sunacak. İzleme geçmişi, oynatma listeleri ve indirmeleri tek bir yerden yönetmek kullanıcılara kolaylık sağlayacak.

YouTube’un güncellemeleri genellikle tasarım odaklı. Görsel ipuçları, animasyonlar ve yeni menüler, içerik üreticileri ile izleyicileri daha kolay bir deneyime ulaştırıyor. YouTube, güncellemenin aşamalı olarak yayılacağını ve yeni özelliklerin de yolda olduğunu belirtiyor. YouTube Kids uygulamasının da bu güncellemeden nasibini alacağı da açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz