Fakir Mistie saç düzleştirici fırçayı denedim!

0
646 Okunma

Herkese merhaba Pembe Teknoloji izleyicileri. Fakir Mistie saç düzleştirici fırça ile karşınızdayım. Uygun fiyatı ve güçlü özellikleri ile öne çıkan saç düzleştirici fırça, tam bir fiyat performans ürünü. Seramik malzemeden üretimi gerçekleştirilen düzleştirici, seramiğin kalitesini elektrikli saç düzleştirici fırçaya yansıtıyor.

Seramik kaplamalı saç düzleştirici: Fakir Mistie

Dijital ekran ile birlikte kullanıcılarına cihaz hakkında bilgiler sunan Fakir Mistie saç düzleştirici fırça, otomatik kapanma özelliği ile istenmeyen kazaların da önüne geçmeyi amaçlıyor. Yenilikçi özelliklerinin yanı sıra dört farklı ısı kademesine sahip saç düzleştirici, ısı ayarı ve hızlı ısınma gibi özelliklere de sahip.

Fakir Mistie saç düzleştirici fırçayı buradan satın alabilirsiniz

Bu özelliklerinin yanı sıra kilit sistemi bulunan Fakir Mistie saç düzleştirci fırça, 220 dereceye kadar ısınıyor. Kullanıcısına düzleştirme ve dalga verme özelliği sunan saç düzleştirici fırça, 360 derece dönen asma halkalı güç kablosu ile kutudan çıkıyor. Isıya dayanıklı koruma kapağı, düğme kilitleme fonksiyonu, seramik kaplama tarak dişleri ile fiyat performans yapısı ile kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz