Spotify’daki popüler müzikleri sizin için listeliyor: Spotify Charts

0
521 Okunma
Spotify Charts

Dijital içerik platformu Spotify, en iyi müzikleri; tür, ülke, şehir ve sanatçı gibi kategorilere göre sıralayacak yeni bir sistem başlatıyor. Tek tıkla bir web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz bilgiler Spotify Charts başlığı altında yayınlanacak.

Kripto tutkunları müjde: Twitter Crypto kuruldu!

Müzik dünyasının popüler isimlerin takip etmek kimi zaman zor olabiliyor. Dünya ve Türkiye için trendlerden uzak kalmak istemeyenlere ilaç gibi bir web sitesi hizmete girdi. Spotify üzerinden ulaşabileceğiniz bu yeni hizmet yaşadığımı bölgeye göre en popüler Spotify müziklerini karşınıza çıkarıyor.  Bu yeni hizmet sayesinde ülkenizin ve dünyanın müzik nabzını tutabileceksiniz.

Spotify Charts nedir? Nasıl kullanılır?

Spotify Charts

Popüler listeleri görebileceğiniz web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Listeleri yayınlanacağı sitenin ana sayfasında; herkesin görmesi için yayınlanan küresel şarkılar, albümler, sanatçılar ve haftalık En İyi 50 sıralaması olacak. Daha ayrıntılı listeleri görüntülemek için de bir Spotify hesabınızın olması yeterli. Kullanıcı bilgileriniz ile en iyi 200 küresel şarkı, albüm ve sanatçı listesi gibi daha derin bilgilere ulaşabileceksiniz. Dünyanın en büyük dijital içerik platformları arasında yer alan Spotify yeni hizmeti ile kullanıcıların yüzünü güldürecek.

Spotify’a doğrudan kişi engelleme özelliği geldi

Sosyal medya platformlarının sevilen özellikleri arasında yer alan engelleme özelliği artık Spotify için de geçerli. Daha önce elli şarkılar için gerçekleştirilebilen özellik, artık kullanıcılar tarafına da geldi. Bundan sonra profilinizi gizlemek istediğiniz ya da karşınıza çıkmasını istemediğiniz kişileri doğrudan engelleyebileceksiniz. Haber ile ilgili ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz