Farklı farklı giydirilebilen otomobil Rinspeed MicroSNAP!

0
891 Okunma

Farklı konsept modelleri ile otomotiv dünyasına renk katan Rinspeed, yeni nesil teknolojileri otomobillerle başarılı şekilde harmanlayan şirketlerden biri. Rinspeed yeni sevimli MicroSNAP konseptini 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergiliyor. Oldukça tuhaf görünen otomobilin en ilgi çekici yanı ise her an üretilebilecek olması. 

MicroSNAP elektrikli araç konsepti hemen hemen Renault Twizy ile aynı boyutlara sahip. Ancak konsept modüler yapısıyla dikkat çekiyor. Alt kısmı kaykaya benzeyen otomobilin üst kısmı isteğe göre konfigüre edilebiliyor. Konsept; istenildiğinde binek otomobil, istenildiğinde ticari araç olabiliyor. Gövdesi de isteğe uygun şekilde değiştirilebiliyor. 

MicroSNAP dışında olduğu gibi içinde de bazı yeniliklerle geliyor. Örneğin araçta 5G bağlantı imkanı mevcut. Ayrıca kablosuz bağlantılar ve iris tarayıcısı da Rinspeed MicroSNAP konseptinin önemli kozlarından. Aracın iç mekanı da kullanıcının zevkine göre kişiselleştirilebiliyor. 49 inçlik dev diyebileceğimiz LED ekranla donatılan araç aynı zamanda kendi kendine gitmesini sağlayan sensörlere de sahip. Başta da dediğimiz gibi elektrikli araç her an üretilebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz