Fitbit Charge 4 nihayet beklenen özelliğe kavuşuyor

0
114 Okunma

Fitbit Charge 4 yeni özellikler kazanıyor. Birkaç özelliğin eklenmesiyle giyilebilir ürünün geliştiği görülüyor.

Sağlık takipçisi ürünleriyle dikkat çeken Fitbit nihayet kullanıcıların bir süredir beklediği özelliğe kavuşuyor. Geçen yıl Google’ın satın almasıyla birlikte şirketin akıllı saat ve bilekliklerinde bazı yenilikler kazandığı görülmüştü. Bu yeniliklerin yanında Fitbit Charge 4 artık GPS özelliği kazandı. Kazandığı bu özelliğin yanında bir de NFC ödemeleri, Spotify uyumluluğu ve aktif izleme özelliklerine kavuştu.

Fitbit Charge 4 yeni özellikler kazandı

Giyilebilir teknolojik ürünler endüstrisi akıllı saatlere doğru ilerliyor, ancak Fitbit’in Charge serisi fitness takip cihazlarının tercih edilebilirliğinin beklenenin altında olması şaşırtıcı değil. Zira Fitbit’ten daha uygun fiyatlı ve aktif izleme yapan giyilebilir ürünler bulunuyor. Bunun yanında Fitbit Charge 4 kazandığı yeni kabiliyetler ile 150 dolarlık fiyat etiketini hak etmeye başlıyor.

Aktif olarak dakika izleyebilen ürünün, Fitbit mobil uygulamasındaki yeni Active Zone Minutes özelliği ile kullanıcıları sevindireceği ortaya çıkıyor. Bu özellik kalp atış hızını aktif olarak hesaplayan yeni bir kalp atış izleme tabanlı motivasyon aracı olarak karşımız çıkıyor.

Fitbit Versa, Apple Watch’a karşı güç kazanıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz