Xiaomi’nin sırt çantası boyutuna gelebilen elektrikli bisikleti

0
546 Okunma
Xiaomi sırt çantası boyutunda elektrikli bisiklet modeli

Xiaomi elektrikli scooter pazarının olduğu gibi elektrikli bisiklet pazarının da önemli bir oyuncusu olarak karışımıza çıkıyor. Hatta oyuncu demek bile biraz haksızlık olur, yakın zaman önce ”oyun kurucu” pozisyonuna yükselen Çin merkezli şirketin yeni 425 dolar fiyat etiketine sahip elektrikli bisiklet modeli artık dünyaya açılmış durumda. Xiaomi sırt çantası boyutuna gelebilen elektrikli bisiklet modeli ile dikkat çekiyor.

Xiaomi sırt çantası boyutunda elektrikli bisiklet modeli

Xiaomi sırt çantası boyutuna gelebilen elektrikli bisiklet modeli dikkat çekiyor

Elektrikli scooter ve bisiklet pazarının dünya çapında yükseliş trendinde olduğu dönemde Corona virüsü salgının ortaya çıkması sektörü olumsuz etkiledi. Birçok önemli elektrikli scooter şirketi söz konusu durumdan etkilenirken, Çin merkezli teknoloji ürünleri üreticisi Xiaomi’nin Himo H1 adlı elektrikli bisikletini tüm dünyada satışa çıkarttı.

Sektörü takip edenler bilir, Xiaomi Himo H1 ilk kez dört ay önce Çin’de satışa sunulmuştu. Bisiklet demek ne kadar doğru olur ancak oturularak sürülen bir elektrikli scooter tasarımına sahip aracın, minimal görüntüsü kullanıcıla tarafından oldukça beğenildi.

Aracı satın almak isteyenler şu an için Indiegogo kitle fonlaması platformundan ürünü ön sipariş verebiliyor. Xiaomi ve alt markası Himo’nun platformdaki geçmişi kirli olmadığı için siparişinizin gecikmesi gibi sorunlar pek olası durmuyor.

Aracın en önemli özelliği hafif olması ve katlanabilir tasarıma sahip olması. Bunun yanında 100 kilogram ağırlının üstündeyseniz, bu araç size göre değil zira üst kilo sınırı maalesef o kadar.

Canavar gibi elektrikli bisiklet karşınızda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz