Fitbit’ten Samsung ve Apple ile rekabet edecek uygun fiyatlı saatler!

0
260 Okunma

Akıllı saatler dünyasında sıkı bir rekabet yaşanıyor. Samsung ve Apple gibi teknoloji devleri güçlü saatleri ile pazarı domine ederken, Fitbit gibi markalar da daima onlarla rekabette kalabilmek için var gücüyle çalışıyor. Fitbit son olarak bu rekabette elini güçlendirecek uygun fiyatlı yeni akıllı saatlerini düzenlediği bir toplantı ile tanıttı. 

Uzun zamandır beklenen Fitbit Versa Lite modeli de burada görücüye çıktı. Tasarımı mevcut Versa ile oldukça benzer olan Versa Lite uyku ve egzersiz takibi yapabiliyor. Ancak saat üzerinden telefondaki müzikleri kontrol etmek mümkün değil. 

Fitbit’in kurucu ortağı ve CEO’su James Park, “Yaklaşık 12 yıl önce Fitbit’i kurduğumuzda herkes için sağlığı eğlenceli ve ulaşılabilir hale getirmeye odaklandık” dedi. Park sözlerine “Giyilebilir teknolojiyi daha fazla kullanıcıya sunmak ve aktif kullanıcıları çoğaltmak stratejimizin önemli bir parçası” diyerek devam etti.

Fitbit Ace 2

Fitbit Versa Lite 160 dolarlık fiyat etiketine sahip.

Fitbit ayrıca Fitbit HR ve Fitbit Ace 2 modellerini de tanıttı. Kalp atışını takip eden Fitbit HR 100 dolara, 6 yaşından küçük çocukların kullanabileceği Fitbit Ace 2 ise 70 dolara satın alınabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz