Kadınlar için modaya uygun teknolojik ürünler!

0
311 Okunma

Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart’ta tüm dünyada kutlanıyor. Kadınların küresel işgücüne sağladığı faydaları daha da göz önüne çıkaran gün aynı zamanda biz kadınları daha ileri gitmemiz konusunda da cesaretlendiriyor. İş dünyasında giderek daha da önemli konumlara yükselen kadınlar için teknoloji de yaşamın vazgeçilmez bir parçası. İşte kadınların hem kişisel bakımlarında hem de dünya ile bağlantılarında kullanabilecekleri modaya uygun teknolojik ürünler…

Huawei MediaPad M5 Lite

1080p ekranı ile hareket halindeyken rahatça oyun oynanan ya da film izlenen Huawei tablet, dörtlü hoparlör sistemi ile konser salonu kalitesine yakın bir ses kalitesi sunuyor. Özellikle çocukların göz sağlığı için göz konforu modu bulunan tablet, zararlı mavi ışığı azaltıyor. Ayrıca gözlere yakın tutulduğu zaman anında uyarı gönderiyor.Tabletin not almak için M-Pen kalemi de iş hayatındaki verimi artırıyor. Tablet, şık tasarımı ile çalışan bir kadının istediği her şeyi sunuyor.

Nuface Trinity Mikro Akım Cihazı

Modaya uygun taşınabilir cihazlar biz kadınlar için çok önemli. Özellikle taşınabilir kişisel bakım cihazları neredeyse vazgeçilmezimiz olabilecek nitelikte. NufaceTrinityMikro Akım Cihazı‘nda yaşlanma karşıtı bir cihaz olarak her yerde kullanılabiliyor. Yüzdeki kaslara mikro akım terapisi uygulayan cihaz aynı zamanda ergonomik olarak tasarlandığı için kolayca çantaya sığıyor.

Huawei Matebook 13

Ekran kasa oranıyla dikkat çeken Matebook 13, dokunmatik ekranıyla da kullanım kolaylığı sunuyor. Özellikle video ve fotoğraf düzenleme için tasarlanan bilgisayar ultra ince gövdesiyle oldukça şık duruyor. Hareket halindeyken bile kolayca kullanılabilen bilgisayar iş hayatında verimi artırıyor. 

Dr Dennis Gross Faceware Pro

Profesyonel cilt bakımının evde yapılmasını sağlayan maskede kırmızı ve mavi LED ışıklar bulunuyor. Kırmızı LED ciltteki kızarıklıkları hedef alıyor. Mavi LED ise sivilcelerle savaşıyor. Tüm bu cilt bakımını yalnızca 3 dakikada yapabilen cihaz oldukça pratik. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz