Foreo UFO cilt maskelerini akıllı hale getiriyor

0
560 Okunma
Foreo UFO

Maske terapisini akıllı teknolojiler ile bezeyen Foreo UFO’ya yakından bakıyoruz. Foreo UFO, dermal teknolojiler ile profesyonel cilt bakımını avuç içine sığan bir cihazda sunuyor.

İşveçli cilt bakımı çözümleri üreticisi Foreo’nun en yeni maske teknolojisini inceliyoruz. 90 saniyelik maske terapisi ile her cildin farklı ihtiyaçlarını gidermeye aday olan Foreo UFO, bu zamana kadar doğal ürünlerle evde hazırlanan maske karışımlarını pratik halde sunuyor. Farklı infüzyon teknolojileri sayesinde UFO, sıcak terapi ile kullanıcısının cildini rahatlatan bir çözüm sunarken, soğuk terapi ile gözeneklerin görünümünü ve şişkinliğini düzenliyor.

Full Spectrum teknolojisi ile kırmızı, yeşil ve mavi LED ışıklar ile de kullanıcısının cildini rahatlatan ve gençleştiren Foreo UFO mobil cihazlarla da rahatlıkla senkronize ediliyor. Foreo UFO’yu en verimli şekilde kullanabilmek için önce Foreo’nun mobil uygulamasını uygulama marketlerden indirmeniz gerekmekte. Foreo UFO’nun üstünde yer alan senkronizasyon butonuna 5 saniye basılı tutarak mobil uygulama ile kolay senkronizasyon sağlanıyor. Ardından elinizdeki maske paketinin üzerindeki barkodu mobil uygulamanız ile okutarak o an hangi maskeyi uyguladığınızı mobil uygulamaya bildirebiliyorsunuz. Bu sayede sizin ve ciltiniz ihtiyaç duyduğu bakım önerilerine, maskenin uygulanış şeklinde dair talimatları en doğru şekilde uygulayabiliyorsunuz.

Dilerseniz lafı fazla uzatmayalım ve Foreo UFO’nun bize sunulduklarına yakın bakalım..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz