Foreo Ufo kusursuz bir cilt için hedefleri aştı!

1
740 Okunma

Kadınlar için en önemli konulardan biri olan cilt bakımı, zaman ve özen isteyen önemli bir konu. Birçok kadın cilt bakımına yeterli zaman ayıramadığı için kendini mutsuz hissediyor. Kusursuz bir cilt için her gün en az 20 dakika zaman ayırmamız gerekiyor. Foreo Ufo sizi bu dertten kurtarıyor.

Kickstarter projesi olan ve hedefini ciddi bir farkla aşan Foreo Ufo, günlük cilt bakım rutininizde size yardımcı olmak için geliyor. Her gün maskeler yapmak veya gece kremleri ile uyumaya imkan bulamıyorsanız Foreo Ufo, sadece 90 saniyede kusursuz bir cilde sahip olabileceğinizi vaad ediyor.

Foreo Ufo nedir?

Foreo, cilt bakım ürünleri ile ünlü olan bir İsveç markası. Yeni ürünleri olan Ufo ile yüz maskeleri artık daha akıllı hale geliyor. Mobil uygulama ile takip edilen bu ürün size 90 saniyede yüz bakımı yapabiliyor.

4 özelliği ile dünyanın en gelişmiş akıllı maskesi

Termo terapi ile cildinizi yumuşatırken aynı zamanda gözeneklerini açarak maskenin içeriğinin cildinizin derinliklerine kadar inmesine yardımcı olur

Cryo trapi ile cildinizi soğutarak daha sıkı bir cilde sahip olmanızı  sağlar. bu soğunun etkisi ile gözenli cilt görünümünü azaltır.

T-Sonic titreşimleri ile rahatlatıcı bir masaj sağlar. Maske yaptığınız sırada cildinizi rahatlatmak ve bileşenlerin emilimini arttırmak için yaptığınız hareketleri T-sonic özelliği ile hiç yorulmadan yapabilirsiniz.

RGB led ışık terapisi özellikler arasında en gelişmiş olanıdır. kolajenleri uyararak yaşanlamaya, cilt rengi eşitsizliklerine ve akne oluşumuna karşı savaşır.

Ufo ile sadece 90 saniyede aradığınız bakıma hiç yolulmadan ulaşacaksınız. Şu an ön siparişte olan ve büyük ilgi toplayan akıllı bakım cihazına buradan ulaşabilirsiniz.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz