Akıllı ev teknolojileri ile stresinizi azaltın!

0
321 Okunma

Günlük hayatta yaşadığımız olaylar, iş hayatı veya sorumluluklarımız sürekli stresle karşı karşıya kalmamıza sebep oluyor. Daha rahat bir yaşam sürmek için sorumluluklarımızı azaltmak, daha iyi koşullarda çalışmak ve yaşamak isteriz. Özellikle kadınların ev ve işyerlerinde aynı anda birçok sorumluluk alması gerekebiliyor. Akıllı ev teknolojileri tam da burada yardımımıza koşuyor.

Akıllı ev teknolojileri, sizin ev içeriside daha az sorumlulukla aynı işi yapmanıza olanak sağlıyor. En basitinden oturduğunuz yerden evinizin ısıyı değiştirebiliyor, bir fırında aynı anda iki farklı yemek pişirebiliyorsunuz. Özetle sorumluluklarınız ve onlarla geçirdiğiniz vakit ne kadar azalırsa stresten o kadar uzaklaşıyorsunuz.

Her geçen gün artan akıllı ev teknolojilerinden kısaca bahsedelim;

Philips akıllı ütüler ile zaman kazanın.

Philips Akıllı Ütüler

Hiç şüphesiz ev işlerinde bizi en çok yoran ve zamanımızı alan iştir ütü. Klasik ütüler bi yana artık hem bu süreci hızlandıracak hemde sürekli olarak ısıya maruz kalan ürünlerimizi koruyacak ütüler var. Philips buharlı ve kazanlı ütüleri ile ütüye ayırdığınız zamanı kısaltarak kendinize daha çok zaman ayırmanızı sağlıyor.

Philips akıllı ütü ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

Bosch akıllı tencere ile yemek yapmak artık dert değil

Bosch Akıllı Tencere

Ev hanımı  veya iş kadını olabilirsiniz her iki durumda da yemek yapmak gününüzün bir kısmını alacaktır. Özellikle işten gelip yemek yapmanız gerekiyorsa bu sizin için zamanla stres kaynağı olabilir. Hem ne pişireceğinize karar veremiyor hemde bir türlü doğru düzeyde pişiremiyorsanız Bosch akıllı tencere imdadınıza yetişiyor. Bosch AutoCook Pro‘nun mobil uygulaması ile yemek tarifleri alabilir, akıllı tencere sayesinde yemeklerinizi tam kıvamında pişirebilirsiniz.

Bosch akıllı tencereye ait detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Pronet akıllı zil ile güvendesiniz

Pronet Akıllı Zil

Yalnız yaşıyor veya evde çocuklarınızı yalnız bırakmak zorunda kalıyorsanız, güvenlik sizin için stres kaynağı olabilir. Kendinizi veya çocuklarınızı güvende hissetmiyor, dışardan gelebilecek tehlikelere karşı bi güvenlik önlemi arıyorsanız işe zilinizi değiştirmekle başlayabilirsiniz. Pronet ile eve kimin geldiğini görebilecek ve kaydettiğiniz yüzleri anahtarsız eve alabileceksiniz.

Türkiye’nin ilk akıllı güvelik hizmeti ünvanına sahip zile ait detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz