Realme Buds Air 3 Neo tanıtıldı; İşte özellikleri

0
334 Okunma

Uygun fiyatlı ürünleri kullanıcılarla buluşturan Realme bugün kablosuz kulaklık ürün gamına yeni bir model ekledi. Şirket Realme Buds Air 3 Neo kablosuz kulaklık modelini tanıttı.

Buds Air 3 Neo özellikleri

Realme Buds Air 3 Neo, Buds Air 3 ve orijinal Buds Air Neo’ya benzer bir gövde tasarımıyla geliyor. Hatırlarsanız geçen yıl tanıtılan Realme Buds Air 2 Neo’nun gövdesi yoktu. Bunun yanı sıra yeni modelin eskisinden farkı ANC desteğinin bulunmaması. Bunun yerine, Dolby Atmos destekli 3D ses ve 28 saate kıyasla biraz daha iyi 30 saatlik pil ömrü ile geliyor.

realme-buds-air-3-neo-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Çevresel Gürültü Önleme işlevi, yalnızca 88 ms gecikmeli oyun modu, dokunmatik kontroller, Bluetooth 5.2 ve IPx5 nem koruması da dikkate değerdir. Desteklenen codec bileşenleri AAC ve SBC’yi içerir. Kulaklıkların her biri 4 gr ağırlığında ve Bluetooth 5.2 ile bağlanmaktadır. Realme Link uygulamasıyla uyumludurlar ve Realme UI çalıştıran akıllı telefonlar/tabletlerle (ColorOS ve OxygenOS dahil) hızlı eşleştirmeyi desteklerler.

Buds Air 3 Neo kulaklıklar tek bir şarjla 7 saate kadar dayanır. Son olarak, kasa şarj için bir USB Type-C bağlantı noktası kullanıyor. Realme Buds Air 3 Neo, Çin’de 149 ¥ (22 $) olarak fiyatlandırılıyor. Ses aksesuarı, Streamer Beyaz veya Yıldızlı Gece Mavisi renk seçeneklerinde kullanılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz