Galaxy Book ve Galaxy Book Odyssey tanıtıldı!

0
242 Okunma

Samsung bugün gerçekleştirdiği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Book ve Galaxy Book Odyssey dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. İşte Samsung’un yeni dizüstü modellerinin özellikleri:

Galaxy Book özellikleri

Samsung Galaxy Book, 15.6 inç TFT LCD 1080p çözünürlük kalitesine sahip. 4 GB LPDDR4x RAM kapasitesi bulunan bilgisayar, Intel 11. nesil Core i3 / i5 / i7 işlemciyle geliştirildi. Ayrıca 2 TB depolama alanına bulunan dizüstü bilgisayar 16 GB RAM‘e de sahip. 54Wh pil kapasitesi sunan cihazda Dolby Atmos teknolojisi kullanılıyor. Son olarak 180 derece açılabilen dizüstü bilgisayarın güç düğmesinde parmak izi tarayıcısı da bulunmakta.

Samsung Galaxy Book Odyssey özellikleri

Galaxy Book Odyssey, 15,6 inç boyutunda, 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü TFT LCD ekrana sahip. 32 GB’a kadar RAM ve 2 TB’a kadar SSD depolama ile birlikte gelen cihazın, 83Wh pil kapasitesi bulunmakta. Samsung bu modelde kullanıcılara 11. nesil Intel Core i5 ve i7 olarak iki farklı işlemci seçeneği sunuyor. Ayrıca Dolby Atmos teknolojisi kullanılan dizüstü bilgisayar 1 TB’a kadar NVMe SSD imkanı sağlamakta.

Galaxy Book ve Galaxy Book Odyssey fiyatları

Samsung Galaxy Book 549 dolardan, Galaxy Book Odyssey ise 1,399 dolardan satışa çıkacak. Ancak Samsung’un yeni dizüstü bilgisayarlarının ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz