Samsung Galaxy SmartTag Plus satışa çıkıyor

0
291 Okunma

Şubat ayında gerçekleştirilen Unpacked 2021 etkinliğinde Samsung, takip aksesuarı Galaxy SmartTag cihazlarını tanıtmışı. Şirket Galaxy SmartTag Plus’ı 16 Nisan’da satışa sunacak. İşte detaylar:

Samsung Galaxy SmartTag Plus özellikleri

Galaxy SmartTag ve SmartTag Plus temel olarak aynı tasarıma sahip. Ancak Plus modelinin farklı özellikleri bulunuyor. Bunlardan ilki UWB desteği. Bu destek ile SmartTag Plus, konum belirleme noktasında Bluetooth LE ve WiFi‘a oranla çok daha hassas çalışıyor. Farklı olan bir diğer özellik ise Artırılmış Gerçeklik görsel rehber özelliği. Bu özellik sayesinde SmartTag Plus’ı bulmak için kameradan faydalanabilmektesiniz. Ayrıca SmartTag Plus’ın yalnızca siyah ve gri olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Yeni UWB teknolojisini kullanmak için hem bir SmartTag Plus’a hem de uyumlu bir UWB donanımlı Galaxy telefona ihtiyacınız olacak. Örneğin Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Z Fold 2, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra cihazları bu teknolojiyi rahatlıkla kullanabilecek. Son olarak Galaxy SmartTag Plus, yurt dışında 40 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak ve 16 Nisan‘dan itibaren satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz